mirod7174 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat na 2 věci, jestli lze: - zrušit "partnerství" ovladače (Dual Shock např.) a PS3 - když už nechci, aby se mi ten ovladač k té konzoli automaticky připojoval ? - vypnout funkci, aby když na ovladači stisknu tlačítko PS, aby se mi zapnula PS3 ? Díky za odpovědi, pokud někdo o tom něco víte. Hledal jsem v menu a nic nenašel /možná jsem špatně hledal). Toto fórum tu snad také ještě nebylo založeno ... M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 jediny co muzes je pri podrzeni tlacitka home vypnout ovladac...pokud vim, tak funkce zapinani pomoci ps buttonu nejde vypnout,ale muzu se mylit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Ne, tahle funkce opravdu vypnout nejde a vypnutí jak říká MAMUTH když držíš PS button tak ti vyskočí nabídka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirod7174 Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 A ani to "partnerství" ovladače s PS3 nejde zrušit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 - zrušit "partnerství" ovladače (Dual Shock např.) a PS3 - když už nechci, aby se mi ten ovladač k té konzoli automaticky připojoval ? zrusi se ti pokud ovladac pripojis kabelem k jine ps3 (vlastni zkusenost). Musis potom znovu synchronizovat ovladac s tvoji konzolou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 everlast1 Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Mám za to, že když zrušíš ten ovladač v menu tak už by to potom nemělo automaticky zapínat do té doby, než znovu nezpáruješ ovladač. A ani to "partnerství" ovladače s PS3 nejde zrušit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 jako že ten ovladač vypneš ?? to nee.. jedině jak by to šlo udělat je, že ten ovladač spáruješ s jinou konzolí :) potom nebude s tvojí konzolí reagovat dokud ho zase nepropojíš kabelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Hloupost stačí na ovladači stisknout reset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Ahoj, chtěl jsem se zeptat na 2 věci, jestli lze: - zrušit "partnerství" ovladače (Dual Shock např.) a PS3 - když už nechci, aby se mi ten ovladač k té konzoli automaticky připojoval ? - vypnout funkci, aby když na ovladači stisknu tlačítko PS, aby se mi zapnula PS3 ? Díky za odpovědi, pokud někdo o tom něco víte. Hledal jsem v menu a nic nenašel /možná jsem špatně hledal). Toto fórum tu snad také ještě nebylo založeno ... M. 1. pripojit k jine konzoli nebo reset ovladace (ta dirka ze zadni strany) Nazpatek pripojis pouze pres kabel. 2. druha vec nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 pravda, na reset jsem úplně zapomněl protože jsem to nikdy nepotřeboval :D po 2 roky jsem dokonce ani nevěděl že to tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 3 roky stará téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mirod7174
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na 2 věci, jestli lze:
- zrušit "partnerství" ovladače (Dual Shock např.) a PS3 - když už nechci, aby se mi ten ovladač k té konzoli automaticky připojoval ?
- vypnout funkci, aby když na ovladači stisknu tlačítko PS, aby se mi zapnula PS3 ?
Díky za odpovědi, pokud někdo o tom něco víte.
Hledal jsem v menu a nic nenašel /možná jsem špatně hledal).
Toto fórum tu snad také ještě nebylo založeno ...
M.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts