perrek Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 čus čus chci se zeptat, hrajete někdo tuhle freeware hru? pro ty co neznají, homepage je tady pokud někdo hrajete, zanedlouho budu dělat klan, tak pokud byste měli zájem napište sem a nějak to dáme dohromady... pro ty co neznají, tady je video z youtube: tak je založeno... Bravo Server --> Channel 10 --> hledejte server: www.console-forum.net heslo je console Seznam hráčů: nick na CF/nick v crossfire ------------------------------ 1. perry / P1P4 2. Leny / lenyxmd 3. Electrike / Electrike (Electrik3) 4. parecek / Cz3ch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 To vypada teda fakt huste urcite stahnu a pridam se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 já to chvíli hrál ... ale ještě to mám v pc ... taková menší alternativa CS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Jo nevypada to spatne nejspis sosnu vazne to je jak CSko...xD akorat trosec lepsi nez CSko..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kawasaki Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Super taky stahnu...a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 stahnu a hrajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 to je nejaka kopie cska ne ? stahuju edit : tak nestahuju, ta rychlost je priserna ... pls nekdo share rapid link ? nebo aspon uloz to , neco free a rychleh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 co takhle třeba v patek udělat takový menší zápas ? hostoval bych.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 co takhle třeba v patek udělat takový menší zápas ? hostoval bych.. em3er jo to by slo...s tim zamerem jsem tenhle post zalozil...ja uz skilluju na sergeanta bych moh zaloozit klan a pak bysme byli v klanu a hrali klanovy zapasy....to by slo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 no super ale má tu někdo nějakej lepší link ? 80 kb/s je podle mě málo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 no super ale má tu někdo nějakej lepší link ? 80 kb/s je podle mě málo :( loco já jsem to stahoval a jelo mi to 500kb/s je tam hodne mirroru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 loco já jsem to stahoval a jelo mi to 500kb/s je tam hodne mirroru 46kB/s Jinak bylo by to super, zahrát si takhle... Tak Emer založ a jdem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 co takhle zahrat kolem 20:00 ? č.serveru a heslo postnu sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 dostahuju part skate 2 a skusim jinej mirror teda .. jinak tohle stačí a mužu hrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 jj a pak ještě stahne anti hacker soft par aktualizaci a mužeš hrát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 ok, hodte sem pak nejakou IP kde hrajete a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 co takhle zahrat kolem 20:00 ? č.serveru a heslo postnu sem em3r jsem pro...reknu jeste bratrovi, pár kamosum a muzem parit... tak kolem osmý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Dam s vama taky uz mam 18% ale jeste teda tu IP jak tu rikal loco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Ja souhlasim, ale musi se mi to rozbehnout na linuxech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Dam s vama taky uz mam 18% ale jeste teda tu IP jak tu rikal loco IP neni potreba...em3r jenom napise jakej server, channel a pak jmeno mistnosti a heslo...podle toho uz to dohledate...tak kdyztak mi sem piste vase jmeno ve hre, ja je budu psat do prvniho postu abysme vedeli s kym mame tu cest ve hre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Dotaz jede to na stejnym enginu jako CS:S? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 vypada to ze jo, az zahrajes tak to zjistis :)...nick ve hre budu mit lenyxmd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Dobre ja budu mit nick asi jako tady Electrike a jestli ne tak Electrik3 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Tak se obavam ze tu hru asi nestihnu bo se mi to stahuje 100kb/s a ma se to tahat jeste 54 minut :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 to mas dobre , ja jedu 32 kb/s a mam este na 2,5 hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.