Leny Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Zdravim, mam problem s dosboxem, potrebuju zapnout jeden soubor, ale je moc dlouhej a tak to musim zapnout s takovou tou vlnkou, jenomze nevim jak tu vlnku mam udelat....kdo poradi dostane vsechny me credits :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 pokud si vzpominam CTRL + ALT + jednička nad písmenkami máš pod ESC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Tahle kombinace mi v dosboxu nefunguje :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 ? myslíš toto ~ ? pravy alt a + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 ano to je presne ono, ale tahle kombinace mi v dosboxu taky nic nedela a ctrl v mi udela jen toto _ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crash5936 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Sice to zkousim pod linuxem... ale zkousel jsi prepnout na anglickou klavesnici a pak s shiftem zmacknout to tlacitko pod ESC? Mne to v dosboxu jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Květen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 nefunguje :( uz nevim co stim :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Leny
Zdravim, mam problem s dosboxem, potrebuju zapnout jeden soubor, ale je moc dlouhej a tak to musim zapnout s takovou tou vlnkou, jenomze nevim jak tu vlnku mam udelat....kdo poradi dostane vsechny me credits :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts