slezi Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 prosím pomošte mi nekdo s wifi usb klíčem včera jsem jsi ho koupil a kdiš jse chci přes nej připojit k internetu tak me to nejde nastavil jsem to jak to bylo v manule v psp ip constume a u wifi taky ale to nešlo tak jsem ve wifi usb nastavil ip a pak jsem jse připojil ale kdiš me psp vyhledavalo ip tak to napsalo time out tak jse do psp taky nastavil nejaký ip a dsn a po te me do psalo nejakou chybu s DSN servrem prrroooooooossssím poradte nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sten Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 No tak to mas asi spatne nastavenej dns server ne ? *TIRED* :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slezi Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 a kde v psp nebo v pc mám tam nestavení 192.168.0.1 tak ho mám i u internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.