Nokia6260 Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 jakto ze kdyz dam do psp hry tak se nektery nenacetnou ? pritom v adhocfile .. sou videt .. nekdy se nacetnou nekdy ne co s tim muze byt ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 protoze musis davat hry misto do PSP/GAME jak napr ten ADHOC, do slozky ISO na korenu karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokia6260 Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 ja to davam do iso na korenu karty .. Vcera sem to psal trochu narychlo, tak ještě jednou .. No mám takový problém někdy když zkopíruju nějakou hru na kartu tak se neobjeví jakto ? přitom ostatní hry se objeví .. zkusil sem ji formátovat a nic .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 tak to neni iso hra... pokud je to iso nebo cso format a je ve slozce ISO na korenu karty, tak se ti objevit musi neni to problem karty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokia6260 Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 a cim to teda muez byt kdyz ne kartou ? tu sem nedavno kupoval .. napr. sem tam zkopiroval dnes fifu street 2 a call of duty a fifu 09 ty se objevili pak sem tam kopiroval nfs.mw, ssx, chili con carnage a ty se tam neobjevili .. pritom na stary 1gb karte fachali v poho .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 na fake kartach se to aspon objevuje... jestli si jeden z tech co v posledni dobe nakupovali velmi levnou kartu na aukru, tak si i z tech, co si koupili fake... nejsi prvni co mi o tomto psal takze napis prodejci ze chces penize zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokia6260 Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 co ti psali ? .. me se nejaky hry objevi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 prave... a nejake ne... fake karta... cinsky zmetek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokia6260 Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 tyvole sem ji koupil za 450 a kamos taky .. snad nam vrati prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 jestli si hral Rock Band Unplugged tak je to tim....staci naformatovat kartu a do slozky PSP/GAME/ dat textovy soubor...a mas po problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokia6260 Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 nehral .. ani nevim co to je .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokia6260 Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 a co kdybych si stahnul Rock Band Unplugged a zahral si to a pak naformatoval kartu, myslite, ze by to slo ? .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokia6260 Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 A jste si jisti ze chyba je v pam. karte ? nepomohl by mi treba update cfw na 5.00 m33-6 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 asi ne bude chyba v karte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gladie Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 mám podobný problemek....mam 8gb kartu..a nahraju hry...a třeba nejdou vubec vidět...zapojím psp do usb normálně se otevře vyměnitelný disk j: ale n něm není nic....kouknu do psp a v něm sice vidím pamětovku,ale nic tam není...chvíli dávám formáty atd.. a pak uz to zas de...taky by se mi hodila pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hany1468623560 Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 vetsina stahnutych her, potrebuje mit neco v UMD romce jake kolik UMD cedecko a mela by ti jit kazda hra, kdyz je proste neco v romce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 vetsina stahnutych her, potrebuje mit neco v UMD romce jake kolik UMD cedecko a mela by ti jit kazda hra, kdyz je proste neco v romce :) blbost....se mi teda jeste nikdy nestalo :D Nokia6260 .. mas FAKE kartu,vyhod ji a kup jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 vetsina stahnutych her, potrebuje mit neco v UMD romce jake kolik UMD cedecko a mela by ti jit kazda hra, kdyz je proste neco v romce :) Leda pokud je nekdo hnup a neumi si nastavit UMD MODE na SONY NP 9660 (tedy - NO UMD MODE ...) :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Padlo Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Hele já měl taky tenhle problém, ale pak jsem zjitsil, že je karta fake, objednal novou od Sandisku a už je vše ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ondreas Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Mel jsem chvilku ten samy problem,zkus tohle(me to problem vyresilo)vytvor slozku s nazvem ISO na koren karty naprř X:\ISO\ do týhle složky kopíruj hry. ve složce PSP vytvoř složku game a mělo by to šlapat ;-) X:\PSP\GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 Mel jsem chvilku ten samy problem,zkus tohle(me to problem vyresilo)vytvor slozku s nazvem ISO na koren karty naprř X:\ISO\ do týhle složky kopíruj hry. ve složce PSP vytvoř složku game a mělo by to šlapat ;-) X:\PSP\GAME Když to nepude máš FAKE kartu:ziped::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nokia6260
jakto ze kdyz dam do psp hry tak se nektery nenacetnou ? pritom v adhocfile .. sou videt .. nekdy se nacetnou nekdy ne co s tim muze byt ? dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.