Wendy Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2009 Ahoj, chtěl bych si koupit hru Syphon Filter Combat Ops a na Wikipedii jsem četl že tato hra je součástí hry Syphon Filter Logans Shadow, přijde mi to divný když se ta hra prodává i na PS Store i v Power Packu...můžete mi pls poradit ? díky Citovat
cjakub Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 28, 2009 pokial si dobre pamatam, v logans shadow je iba demo na combat ops. //to neviem ale asi nie. Citovat
Wendy Odesláno Květen 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 28, 2009 díky za info, a dá se to demo hrát po internetu ? Citovat
Wendy Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 A mohl bych se ještě zeptat jak je to s počtem lidí co hrají přes internet ? jestli byste mi to mohli prosím napsat ke každýmu Syphon Filteru (Combat Ops, Dark Mirror, Logans Shadow) ? abych se mohl rozhodnout který koupit a který ne Citovat
Máca Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 Já teda hraju Logans shadow...a prijde mi nejlepší ;-) Mulťák hraje pořád hodně lidí :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.