Hnza Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 čau vím že už se to tady asi jednou řešilo ale mam takovej problém když zapnu assasins creed tak mi to po uvodnim intru hned spadne a to samy i s terminatorem mel sem fw 2.2 s fw changerem na 2.2.1 dneska se udelal restore a ugrade na 2.2.1 znova jailbreaknul a dela to to samy jo a mam iphone 3g ,kamosi maj 2g a jednomu to dela to samy co mě a tomu druhymu to de...nevi někdo co stim pls?? dyštak dam nějaký credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Skus stiahnut tuto verziu,povacsine uzivatelom ide: http://console-forum.net/showthread.php?t=54203 Ak ti ani tato nepojde,skus restart a ak ani to nepomoze stiahni z cydie SBSetings a daj iPhone do Safe modu a skus.Ja som takto rozbehal BIA a to som tiez skusil asi 5 verzii a ani jedne nesla.Ako nahle sa mi hra spusila Safe mod som vypol a hra ide.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnza Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 dik jen co se dostanu k wifine zkusim tak sbsettings sem stahl dal sem iphone do safemodu spustil a nic porad to pada :cry:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 v BossPreffs máčkni na Fix User Dir Premissions (jestli si ještě neudělal.. když to máš po restoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hnza Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 udal sem a porad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ripazha Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 hale ja vubec nevim proc mi tam nejdou hry ma tam nainstalovanej ten program QuickPwn ale stejne mi to nejde sorry ale urcite te je to uplna blbost ze to je lehky ale ja s iphonem teprve zacinam tag jestli by ste mi nekdo pls poradil dekuji predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
housenka Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Mam trochu podobnej problem.Hry mi sice jedou,ale když chci nainstalovat Hero of Sparta tak se hra nainstaluje,ale nikde nejni její ikona.Nevíte někdo čim by to mohlo bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.