Defis Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Zdravím, včera jsem si stáhnul Rock Band ale nejde mi spustit tour(né). Vždy když zapnu, vyberu kapelu tak se PSP samo od sebe restartuje. Nevíte čím to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FULUN Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 špatná verze? zkus dištak stáhnout novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Defis Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Verze ? Ono je rock band na verze ?? Ani nwm ale skusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FULUN Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 no ne jako na verze ze by bylo rock band 0.2.9.4 a rock band 0.3.4.9 to NE ale ze treba si stahl nakou divne riplou verzi nebo tak zkus stahnout jinout: D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 nemas podtaktovane psp?me to delalo kdyz sem mel nechta na nejmensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Defis Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Ne, to ne, ale teď to jednou beží a po druhé to zas neběží, je to na střídačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Defis
Zdravím, včera jsem si stáhnul Rock Band ale nejde mi spustit tour(né). Vždy když zapnu, vyberu kapelu tak se PSP samo od sebe restartuje. Nevíte čím to je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts