kubasejnen Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Čaute lidi, jsem velmi často online, hra mě fakt baví... Chtěl bych založit klan... Pokud by někdo měl zájem, písněte sem... Chtěl bych se více zapojit do klanovejch akcí... A hlavně bych rád založil fungující komunitu týhle bezvadný gamesky... :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 já bych se připojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 já bych se připojil Tak fajn, jsem rád.... Dej návrh na název klanu, Budu online pozdě odpoledne, kolem pátý... možná už kolem čtvrtý... nick ve hře mám kubasejnen... budu i na icq... takstačí napsat a něco spácháme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 já mám ve hře nick belter1 xD....Až nás bude víc tak vymyslíme něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 To je fakt ... Co třeba zatím pár návrhů... CzechHodre... CZElite... nebo něco takovýho... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 mas icq?? fgsgsgs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Klidne sem pridam mohl by mi sem na hru nekdo hodit link nejlepe czshare?tady od uparuu nefungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Až dorazím domů uploadnu jsem multiplayer verzi only, a hodím to na czshare, ok? Ale myslím, že když se pořádně rozhlídneš po fóru, tak určitě někde najdeš...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Až dorazím domů uploadnu jsem multiplayer verzi only, a hodím to na czshare, ok? Ale myslím, že když se pořádně rozhlídneš po fóru, tak určitě někde najdeš...8) Co jsem nasel nefungovalo.Diky a vecer muzem:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Už ti uploaduju verzi kterou mám já.... pak ti sem hodím link, ok? Jinak jsi zaregistrovanej na psp network?? jinak nemůžeš hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Tady máš ten link http://czshare.com/751621/36_w/Resistance_Multiplayer.cso je to jen multiplayer verze a mě šlape v poho, takaže odskoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Už ti uploaduju verzi kterou mám já.... pak ti sem hodím link, ok? Jinak jsi zaregistrovanej na psp network?? jinak nemůžeš hrát Puvodni majitel PSP je a ma ulozeno heslo takze ja neresim a hraju:) diky za up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Uz sme v klanu elite a ty taky tak dej nazev klanu myslim E.L.I.T.E.S CzechD2D admin je tam myslim 5 cechu.... tak prejmenuj nazev.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 hele pls jak zmenim nick zobrazovanej ve hre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Tak jsem se dostal do klanu ELITES, je lepší mít jeden klan, ve kterým je víc lidí, než zakládat jich více a menších... Kdyžtak se mrkněte na fórum, a určitě se k nám přidejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.