espézetka Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 http://iphonenes.googlecode.com/files/NES-0.31.zip Toto je NES Emulator ale je to zip a v tom je SLOžKA ! Je někdo schopnej udělat mi z toho iPA ? ? A toto mi sehnat v .ipa ? THX a pak crdts ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 1) prejmenuj .zip na .ipa 2) To v .ipa fakt neni. To stahnes pres cydii nebo installer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 1) prejmenuj .zip na .ipa2) To v .ipa fakt neni. To stahnes pres cydii nebo installer. Jak se to menje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 psx4iphone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 když máš složku, která končí .app tak jí zkomprimuj do Zipu (komprese normální) potom koncovku .zip změn na .ipa , doubleklik a syncni s Itunes a pokud se ti iTunes s iPhonem hádá (jako moje) tak přes WinSCP do Download složky a nainstalovat instalousem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 A eště nějaký hry pls ? Jak tam dám ? A odkud sosnu ? díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 appulo.us . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts