espézetka Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 http://iphonenes.googlecode.com/files/NES-0.31.zip Toto je NES Emulator ale je to zip a v tom je SLOžKA ! Je někdo schopnej udělat mi z toho iPA ? ? A toto mi sehnat v .ipa ? THX a pak crdts ?
Anonymous_ Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 1) prejmenuj .zip na .ipa 2) To v .ipa fakt neni. To stahnes pres cydii nebo installer.
espézetka Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Květen 29, 2009 1) prejmenuj .zip na .ipa2) To v .ipa fakt neni. To stahnes pres cydii nebo installer. Jak se to menje ?
Maximus-CZ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2009 když máš složku, která končí .app tak jí zkomprimuj do Zipu (komprese normální) potom koncovku .zip změn na .ipa , doubleklik a syncni s Itunes a pokud se ti iTunes s iPhonem hádá (jako moje) tak přes WinSCP do Download složky a nainstalovat instalousem
espézetka Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 6, 2009 A eště nějaký hry pls ? Jak tam dám ? A odkud sosnu ? díky :-)
Recommended Posts