adiZ Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Hoj. Tak sem dneska narazil na serveru Doupě.cz na zajímavý obrázek, doufám že vás pobaví ... Mě pobavil :cheesygrin: EDIT : Pokud se vám obrázek zalíbil, radši zmáčkněte tlačítko thanks, než zde rozvádět dlouhé nesmyslné diskuze ;) :nospam::nospam::nospam: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Lol pěknej obrázek ale zbytečnej topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Lol pěknej obrázek ale zbytečnej topic :cheesygrin: Proč zbytečnej ? Je to v ostatních diskuzích ? - Je. Myslím, že určitě rozumnější topic, než "Kolikrát denně masturbujete", kterej tu taky byl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 moc dobrej obrazek jeste ted se smeju.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 tak to byl spíš drzej a nechutnej topic nějakýho gaye .... jinak spis si to mel udelat formou nejlepsi obrazky ze by sem lidi pridavali ale tak jen muj nazor ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 :bash:Dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 hustej "komix" :D:D:D docela dobrej napad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 jednak tam máš chybu a taky to moc nechápu ... kdo mě zasvětí :( ? (chyba je 12-17 let... snad 11-17 let ne ?) GameEs: a já měl za to že "teen" je to podle "fourteen" atd.. takže 13-19 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Doufám, že nemyslíš všechny teenagery?Protože tyhle slova používám tak max. zde na chatboxu a občas na ICQ...né každý dnešní teenager je hopík:dozey:, nebo člověk co používá tyto slova:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Doufám, že nemyslíš všechny teenagery?Protože tyhle slova používám tak max. zde na chatboxu a občas na ICQ...né každý dnešní teenager je hopík:dozey:, nebo člověk co používá tyto slova:D jj, přesně tak btw. mnohem horší je, když 15ti letí blbečci mluví jak cikáni, každého oslovujou more apod. To mě ser* absolutně nejvíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 jednak tam máš chybu a taky to moc nechápu ... kdo mě zasvětí :( ? (chyba je 12-17 let... snad 11-17 let ne ?)GameEs: a já měl za to že "teen" je to podle "fourteen" atd.. takže 13-19 :D Opraveno na "teenagery" x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 dobrý no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 jj, přesně takbtw. mnohem horší je, když 15ti letí blbečci mluví jak cikáni, každého oslovujou more apod. To mě ser* absolutně nejvíce ja posloucham hipec ale urcite by me taky sralo kdyby mi furt rikal more , wole atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 ja posloucham hipec ale urcite by me taky sralo kdyby mi furt rikal more , wole atd.. Ale nejvíc mě sere text typu "AcHojuLlenKky, jaKpako $e M@mEee ?" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Tohle mi teda prijde notne vycpele...delat si srandu z nynejsi generace za pomoci zkratek...kolikrat tu uz bylo neco podobneho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Něco podobnýho už jsem před delší dobou viděl.. Neřikam že zkratky typu lol, omg.. nepoužívam, ale když to někdo použije v normální řeči, tak mi stoupně puls na 300 xD Člověk řekne vtip, a místo smíchu se dočka ''LOOOOL'' xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Něco podobnýho už jsem před delší dobou viděl.. Neřikam že zkratky typu lol, omg.. nepoužívam, ale když to někdo použije v normální řeči, tak mi stoupně puls na 300 xD Člověk řekne vtip, a místo smíchu se dočka ''LOOOOL'' xD Souhlasím ..;) Dále mě štve tohle : Řekneš : "To byl těžkej závod" a on ti odpoví : "Feeeeeest." x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 kurňa , tu se sešla banda chytrolínů :) A co, ať si každý používá co chce, většinou to stejně říkají ti menší, kteří z toho stejně vyrostou a místo ,,looool" budou řikat ,,ty p*čooooo" , tak nevím, proč tu řešíte chujoviny opět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 kurňa , tu se sešla banda chytrolínů :)A co, ať si každý používá co chce, většinou to stejně říkají ti menší, kteří z toho stejně vyrostou a místo ,,looool" budou řikat ,,ty p*čooooo" , tak nevím, proč tu řešíte chujoviny opět :) Právě se to nemá řešit, měl to být jen vtipný obrázek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Omlouvam se, pokud to vyznelo, ze sem chtel nejak zazdit tema. Je to jiste lepsi jak 50% blitek, co se tu objevuji s otazkami, ktere byly nescetnekrat zodpovezene. :) Jen sem chtel rict, ze podobnych komixu byla kopa a tenhle zas tak originalni neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.