Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pata... pon? Funny Picture xD

adiZ

Recommended Posts

Hoj. Tak sem dneska narazil na serveru Doupě.cz na zajímavý obrázek, doufám že vás pobaví ... Mě pobavil :cheesygrin:

EDIT : Pokud se vám obrázek zalíbil, radši zmáčkněte tlačítko thanks, než zde rozvádět dlouhé nesmyslné diskuze ;)

:nospam::nospam::nospam:

46077437.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám, že nemyslíš všechny teenagery?Protože tyhle slova používám tak max. zde na chatboxu a občas na ICQ...né každý dnešní teenager je hopík:dozey:, nebo člověk co používá tyto slova:D

jj, přesně tak

btw. mnohem horší je, když 15ti letí blbečci mluví jak cikáni, každého oslovujou more apod. To mě ser* absolutně nejvíce

Odkaz ke komentáři

Něco podobnýho už jsem před delší dobou viděl.. Neřikam že zkratky typu lol, omg.. nepoužívam, ale když to někdo použije v normální řeči, tak mi stoupně puls na 300 xD Člověk řekne vtip, a místo smíchu se dočka ''LOOOOL'' xD

Souhlasím ..;)

Dále mě štve tohle : Řekneš : "To byl těžkej závod" a on ti odpoví : "Feeeeeest." x'D

Odkaz ke komentáři

kurňa , tu se sešla banda chytrolínů :)

A co, ať si každý používá co chce, většinou to stejně říkají ti menší, kteří z toho stejně vyrostou a místo ,,looool" budou řikat ,,ty p*čooooo" , tak nevím, proč tu řešíte chujoviny opět :)

Odkaz ke komentáři

kurňa , tu se sešla banda chytrolínů :)

A co, ať si každý používá co chce, většinou to stejně říkají ti menší, kteří z toho stejně vyrostou a místo ,,looool" budou řikat ,,ty p*čooooo" , tak nevím, proč tu řešíte chujoviny opět :)

Právě se to nemá řešit, měl to být jen vtipný obrázek ;)

Odkaz ke komentáři

Omlouvam se, pokud to vyznelo, ze sem chtel nejak zazdit tema. Je to jiste lepsi jak 50% blitek, co se tu objevuji s otazkami, ktere byly nescetnekrat zodpovezene. :) Jen sem chtel rict, ze podobnych komixu byla kopa a tenhle zas tak originalni neni.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu