malyx Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 prosim vas , mam PSP bez firmwaru ... davali sme tam hacknuty a najak se to seklo a nevim jak nahrat novy ... kdyz nejde to PSP zapnout .... jak to mam nainstalovat ?? poradite mi ??? prosiim ... dekuji :evil: :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 hej kamo psp nemuze byt bez firmwaru. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 Brick? :( EDIT!: ja bych skusil dat do opravny.. a nebo si ku modchip... sem slysel ze tim to de spravit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malyx Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 No tak proste jak sme to nahravali tak se to drblo a nejde zapnout .... tak asi tam je no ... ale nemuzete mi poradit jak to nainstalovat ???kdyz to nede zapnout ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 Je me lito ale mas Brick .. muzes to prodat na soucastky :roll: estli chces ozvi se me na icq mozna koupim cele brickle psp :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malyx Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 ja to zkusim v opravne nechat nahrat znovu Firmware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 jj zkus to .. jen te musim varovat ze ztratis zaruku ( no stejne ti je ted na nic :) ) a este za to das aspon 3 tisice :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malyx Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 nn ted me kamos psal ze nahrani noveho firmware stoji 300,- a to moje PSP je dovoz z USA pres eBay sem to koupil za 3000,- s 2 hrami a s 1 GB kartou upo nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 a nenahrajou tam náhodou ten nejnovější??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 malyx co ti ještě ten kámoš nakecal za sračky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malyx Odesláno Březen 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 asi jo .... ale kdyz tak si ho dam hecknout ke kamosovi a nebudu to delat sam ... ale delal sem to podle navodu a jako nastvalo me to .... instaluje se to a zrazu prc. ... a bylo to .. a nejde to zapnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 jj to kamos rikal se tu uz jednou rozebiralo .. jenkdo psal kamos rika 500 .. nakonec se skoncilo u 3 tisic a dal nikdo nic nepsal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 jestli ti při pokusu o zapnutí párkrát zabliká zelená kontrolka tak jseš nejspíš v prdely:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 No kdyby si měl záruku tak ti daj nový, jinak přehrání firmwaru za 300 je blbost, jediná možnost je koupit a namontovat ModCHIP, to jsou dohromady zhruba 3 litry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 prodej to na soucastky a kup novy... - nejselpsi reseni ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Andress Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 Nejdřív zkus jestli se ti nenahralo aspon RECOVERY MENU, při pouštění přidrž pravý tlačítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 ach jo tak mi pripada za tu ma brick skoro kazdy:( Az na me a par typku ktery jsou z de na foru ale lidi pokud s tim nemate skusenosti tak bezte za nekym kdo je ma...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 asi jo .... ale kdyz tak si ho dam hecknout ke kamosovi a nebudu to delat sam ... ale delal sem to podle navodu a jako nastvalo me to .... instaluje se to a zrazu prc. ... a bylo to .. a nejde to zapnout prostě už si na něm nezahraješ takhle ti to povim jinak podle jakyho navodu ste to delali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 asi jo .... ale kdyz tak si ho dam hecknout ke kamosovi a nebudu to delat sam ... ale delal sem to podle navodu a jako nastvalo me to .... instaluje se to a zrazu prc. ... a bylo to .. a nejde to zapnout prostě už si na něm nezahraješ takhle ti to povim jinak podle jakyho navodu ste to delali? Ja osobne jsem to delal s jirim on to delal uz na 10pspčkach a ani jednou brick a to byla vetsina ta-082... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmarsx Odesláno Březen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2007 zase nekdo inteligentni kdyby jsi to delal a stahoval souboru tady z fora tak by se ti nikdy nic takovyho stat nemohlo a ten tvuj "kamarad" je taky peknej debil prehrani FW za 300kc hmm tak to mozna u nej ve sklepe :D :D jinak jestli nemas zaruku a chces si to nechat opravit tak se priprav na peknou palku tak 3000 - 4000 Kc ptz se bude muset menit Deska v PSP a ta je na nem nejdrazsi a nebo to muzes rozprodat na soucastky a hry a kartu urcite bys to mohl prodat tak za : PSP - 2000-2500, Hry - 1000, Karta - 800 celkem asi za 3000 - 4000 zalezi co komu a v jakym je to jeste stavu Takze se musis rozhodnout jestli zaplatit za opravu a nebo to prodat a koupit new PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Uz sem zbytecne nepiste .. uz sem to rozebiral snim na ICQ a rikal sem mu co a jak .. a ze by to mohl prodat za 4000¨tis .. nevim nevim jak se v tom vyznas ale on kupoval prez e bay to psp za 3 takze .. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 zase nekdo inteligentni kdyby jsi to delal a stahoval souboru tady z fora tak by se ti nikdy nic takovyho stat nemohlo a ten tvuj "kamarad" je taky peknej **** prehrani FW za 300kc hmm tak to mozna u nej ve sklepe :D :D jinak jestli nemas zaruku a chces si to nechat opravit tak se priprav na peknou palku tak 3000 - 4000 Kc ptz se bude muset menit Deska v PSP a ta je na nem nejdrazsi a nebo to muzes rozprodat na soucastky a hry a kartu urcite bys to mohl prodat tak za : PSP - 2000-2500, Hry - 1000, Karta - 800 celkem asi za 3000 - 4000 zalezi co komu a v jakym je to jeste stavuTakze se musis rozhodnout jestli zaplatit za opravu a nebo to prodat a koupit new PSP odpuste mi svoji troufalost ale podle me je na psp nejdrasi lcd display. :evil: :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Nene deska je nedrazsi .. kdyby byl display drazsi nez deska .. tak by se proc by lidi kupovali nove lcd a prodavali bricky ? :) no myslim ze by tento topic fakt chtel LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Ok tak jo uz jsem nepisu ale rad jsem se poucil...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
malyx
prosim vas , mam PSP bez firmwaru ... davali sme tam hacknuty a najak se to seklo a nevim jak nahrat novy ... kdyz nejde to PSP zapnout .... jak to mam nainstalovat ?? poradite mi ??? prosiim ... dekuji :evil: :evil:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts