xUltimate Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 Servus pánové, párkrát se mi stalo, že Microsoft pustil na COD5 nebo COD4 dvojnásobek bodů. Takže sem na SaD dostal za kill 100xp a za plant (defuse) 200xp. Nevíte, kde se dá zjistit, kdy se další akce plánuje? edit: na xbox.com sem nic nenasel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 pokud se nepletu je to přímo ve hře napsáno, alespoň v cod 5 jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 pokud se nepletu je to přímo ve hře napsáno, alespoň v cod 5 jo Přímo ve hře? Můžeš to upřesnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 omg v multiplayeru jak jsou všechny ty výběry, tuším, že tam je ukázáno když je nějaká akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Květen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 omg v multiplayeru jak jsou všechny ty výběry, tuším, že tam je ukázáno když je nějaká akce no omg to by mě nenapadlo :dozey: LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Servus pánové, párkrát se mi stalo, že Microsoft pustil na COD5 nebo COD4 dvojnásobek bodů. Takže sem na SaD dostal za kill 100xp a za plant (defuse) 200xp. Nevíte, kde se dá zjistit, kdy se další akce plánuje?
edit: na xbox.com sem nic nenasel....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts