Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hra - věta ze smajlíků

Defis

Recommended Posts

Těchto her je tu celkem málo a tak jsem vymyslel novou, je to jednoduché, vymyslete větu která by obsahovala co nejvíc smajlíků.

např.

Radši nic říkat nebudu :ziped: Ještě bych skazil překvapení :roll:

(Něco na ten styl, ale můžete třeba slovo, prohodit za smajlíka např. "hrosně se :wohow:" )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je ale pekne blba hra :dozey: takova blbost :dozey: to snad neni mozny :dozey:ale tady taky prsi zase:dozey: a ja musim jit ven se psama v desti:Dale vubec mi to nevadi :Dakorat mi navlhne muj novej mobil a psp:Da mam hlad :( a nevim co ma snist:dozey: tady nic neni:dozey:

nak tak?:D

Odkaz ke komentáři

:):).............-.:):)........8)8)8)8)8)

:):).............-.:):)...8)8)8).......8)8)

:):)..............-:):)...8)8)...........8)8)

:):):):):):):):)...8)8)...........8)8)

:):):):):):):):)...8)8)8)8)8)8)8)

:):)...............:):)...8)8)8)8)8)8)8)

:):)...............:):)...8)8)...........8)8)

toto je smajlikovy post , akorat mne nebavi se stim srat

Odkaz ke komentáři

Mám :idea:, ale je to :beta:, takže :ontopic:.

Zrovna teď :dload:z :google: a je to fakt :coolp:, protože to je Matrix (:coolgun:). A jak na to :shock: tak najednou error :!: a já :blink: a potom :angry:. Tak si něco udělám :chef: a jsem :wohow:.

Jestli někdo tohle :copy: tak je to k:ok:ot :ziped:

:sorry: za :censored: slova

Odkaz ke komentáři

Jdu takhle po Plzni a najednou zli08.gif (Policista s opilcem) říkám si :roll: a radši :ziped: když najednou oba :blink2: na mě .. ostatni08.gif se mnou jako s hadrem nemoc06.gif a poté přijela sanitka a vzala mě do nemocnice a tam mě nemoc03.gif ale v té nemocnici byla fakt pěkná nemoc01.gif a já na ní nemoc05.gif jediný problém byl její sport22.gif (muž) byl to nějaký šikovný chlap, naházel na mě nějaké nemoc09.gif a já spinkal... když jsem se probral a podíval do zrcadla tak jsem byl celý nemoc08.gif když jsem odešel dom dostal jsem hlad tak jsem si jidlo16.gif nějakej karboš, dojedl jsem a měl jsem ukrutnou žízeň, poblíž mého domu je hospoda kde je pěkná jidlo28.gif tak jsem jí pozval do volno06.gif kde jsem jí celou noc getIcon.gif Toť asi slova053.gif den.. KONEC

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu