Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

:):).............-.:):)........8)8)8)8)8)

:):).............-.:):)...8)8)8).......8)8)

:):)..............-:):)...8)8)...........8)8)

:):):):):):):):)...8)8)...........8)8)

:):):):):):):):)...8)8)8)8)8)8)8)

:):)...............:):)...8)8)8)8)8)8)8)

:):)...............:):)...8)8)...........8)8)

toto je smajlikovy post , akorat mne nebavi se stim srat

Odesláno

Mám :idea:, ale je to :beta:, takže :ontopic:.

Zrovna teď :dload:z :google: a je to fakt :coolp:, protože to je Matrix (:coolgun:). A jak na to :shock: tak najednou error :!: a já :blink: a potom :angry:. Tak si něco udělám :chef: a jsem :wohow:.

Jestli někdo tohle :copy: tak je to k:ok:ot :ziped:

:sorry: za :censored: slova

Odesláno

Jdu takhle po Plzni a najednou zli08.gif (Policista s opilcem) říkám si :roll: a radši :ziped: když najednou oba :blink2: na mě .. ostatni08.gif se mnou jako s hadrem nemoc06.gif a poté přijela sanitka a vzala mě do nemocnice a tam mě nemoc03.gif ale v té nemocnici byla fakt pěkná nemoc01.gif a já na ní nemoc05.gif jediný problém byl její sport22.gif (muž) byl to nějaký šikovný chlap, naházel na mě nějaké nemoc09.gif a já spinkal... když jsem se probral a podíval do zrcadla tak jsem byl celý nemoc08.gif když jsem odešel dom dostal jsem hlad tak jsem si jidlo16.gif nějakej karboš, dojedl jsem a měl jsem ukrutnou žízeň, poblíž mého domu je hospoda kde je pěkná jidlo28.gif tak jsem jí pozval do volno06.gif kde jsem jí celou noc getIcon.gif Toť asi slova053.gif den.. KONEC

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu