Montrey Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Četl jsem tu že poruchové nové Xbox již nejsou. V pondělí mi přijde Xbox 360 Arcade z roku 2006... v té době ještě xboxy poruchové byli nebo už ne? :wohow: díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Četl jsem tu že poruchové nové Xbox již nejsou. V pondělí mi přijde Xbox 360 Arcade z roku 2006... v té době ještě xboxy poruchové byli nebo už ne? :wohow:díky Cus podle me to bude stara verze Falcon nebo mozna jeste starsi... nwm,ale kazdopadne kazdej xbox je poruchovej ale z roku 2006 asi dost... Tos kupoval za tech 1800 ?? Jestli ne tak sis mel koupit Jaspera !!! Edit : Jak pise dante... nejspis bych cekal CORE verzi :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 jo byli a kdo ti nakecal, že ti přijde arcade...2006 se pokud vím ještě ani nevyráběli :lol: takže s tebou někdo krásně vydrbal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 v roku 2006 se xka docela hodne moc kazily takze to ams spatny ale kdyz to das to xko na misto kde to neni naky uzavreny a aspon to tam vetra tak mas mensi sanci ze budes mit nakou poruchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 John Petrucci Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 poloprase uvědom si že ta mašina má nejmíň 2,5 roku jízdy za sebou, takže bych na nějaké odvětrávané místo moc nespoléhal...... můžeš čekat poruchu třeba za hodinu, ale může taky fachat nějakou delší dobu....... ale příště kup novější mašinu, takhle prachy nenašetříš !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Montrey Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 A tak mi poraďte kde mám koupit xbox tak do 4500 a potřebuju aby byl flashnutej... nebo koupit nějakej kde se ještě vlezu do toho flashu... poraďte plz... jo a co je to ten jasper? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 A tak mi poraďte kde mám koupit xbox tak do 4500 a potřebuju aby byl flashnutej... nebo koupit nějakej kde se ještě vlezu do toho flashu... poraďte plz...jo a co je to ten jasper? Jasper je nejnovejsi verze s minimalni poruchovosti... tak tady na foru se daji do 4,5k sehnat xboxe... napis si inzerat ze koupis xbox + flash + naka vybava za 4500 kc 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 jasper je neporuchova verze xbox360 arcade s menšíspotřebou a integrovanou pamětí seženeš jí skoro všude do 5000 edit: re.conect rychlejsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Montrey Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 re.connect dík moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 osobně bych raději přidal nějakou korunu a http://www.hrejte.cz/index.php?akc=det&id=354 tady máš nové xko s flashem i zárukou a jistotou, že to nikdo před tebou nezdrbal :) a máš nový flash 1.6 edit: na poděkování tu máš tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Montrey
Četl jsem tu že poruchové nové Xbox již nejsou. V pondělí mi přijde Xbox 360 Arcade z roku 2006... v té době ještě xboxy poruchové byli nebo už ne? :wohow:
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.