Inpernak Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 no nevim zalezi jestli Sony toto PSP pojala jako pokračování 1.PSP a nebo jako PSP 2 , jestli jako pokračování tak jako tradičně jen změnili design a sebraly umd a jestli jako nástupce nebo odnoš původního PSP tak by to mohlo mít lepší HW Citovat
radator Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 mě se na tom líbí že se zrušilo UMD a že to má vnitřní kapacitu 16GB - tím chci říct že kdyby hry nebyly kompatibilní se staršími tipy PSP nemusel by se brát ohled na kapacitu UMD disku a tak by mohly být lepší hry Citovat
pepe55 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 Já si myslím že i když budou hry kompatibilní se starším PSP tak se taky nemusí brát ohled na velikost hry, pokud se pletu opravte mě. Gran Turismo 1.8 gb určitě stačit nebude. Citovat
poloprase Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 mohlo by uz onecne byt gta sa na psp atd. ale mne osobne se to psp hnusi a je strasny to vypada uplne jinak nez predesly psp to je jak kdyby pristi xko melo vypadat treba jak treab krabice od bot nebo proste kdyby to vypadalo uplne jinak Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 Nevědi jak maji tak velkou hru jako nové GTA dát na UMD. Nějaké spekulace byly když přišlo PSP 3k, alei zatim nic. To nové PSP je mimo mísu, ale úplně mimo. Nevim co tim chtěji dokázat. Pokud se, ale podíváme na ZuneX, tak to taky neni žádná sláva :D Citovat
radator Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 ale ZuneX má mít kapánek lepší HW než toto psp :D Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 Je mi to jedno, protože jak nové PSP tak i ZuneX je fakt mimo. Zlatý moje PSP Slim :love: Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 Budou odlišné hry nebo stejné jako na normální PSP 2000 a 2003 ?....atd atd .... Citovat
†mefistos† Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 Toto je budoucnost handheldu od SONY. Jen týden před zahájením výstavy E3 2009 uniklo na veřejnost video natočené pro červnové vydání interaktivního magazínu Qore, ve kterém John Koller představuje nový model PSP - PSPgo. Potvrdila se tak řada dohadů ohledně nového PSP. Svým vzhledem tak trochu připomíná komunikátor SONY Mylo s 3.8 palcovým odsouvacím displejem, pod kterým jsou ukryta nám důvěrně známá tlačítka, d-pad a analogový ovladač. UMD mechaniku nahradí 16GB interní flash paměti a slot pro zatím nespecifikovanou paměťovou kartu. Nakonec, jak si můžete všimnout na obrázku, nové PSPgo bude podporovat také Bluetooth. PSPgo by neměl být nástupce současného PSP, ale půjde o úplně nový model, který se bude prodávat souběžně s PSP-3000. Do prodeje by měl být uveden letos na podzim, ale cena zatím nebyla stanovena. Další podrobnosti budou zveřejněny v Los Angeles na výstavě E3 (Electronic Entertainment Expo) 2009, která se bude konat 2. až 4. června. ............ Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 To vypadá pěkně hnusně :dots::sorry: Citovat
Jorge Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 Nechci tady být za škarohlída, ale příjde mi, že tady řešíte naprostý kraviny.Toto PSP by mělo být až na design a only On-Line distribuci funkčně totožné s předchozími modely(možná zvýší "RAM" jak to udělali s 2000, nebo vylepší browser a on-line možnosti) a sám John Koller v tom videu z Qore potvrzuje, že budou podporovat oba modely(jak Go!, tak 3000).A na IGN píší, že budou mít oba modely stejný katalog her, s výjmkou speciálních malých her pouze na dowload(asi stejný model jaký má Apple na App Store).Jen mě mate update z Eurogameru o přítomnosti slotu pro M2 karty.Aby to nakonec nebylo, že hry budou buď na stažení nebo na kartách. linky: http://psp.ign.com/articles/988/988431p1.html http://e3.gamespot.com/story/6210555/16gb-psp-go-revealed-early-new-psp-mgs-confirmed Citovat
Huks-oN3 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 kde tam je na tom psp konektor aby som ho napojil na tv? na to zabudli? Citovat
AlexXx Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 Neřeším. Pokud to vydaj s PSP sem zkončil.:) Citovat
Dutch Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 Hnus...Tohle bych si nikdy nekoupil Citovat
husiccz Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 můj názor je,záleží jen na zviku a ne na (líbí a nelíbí)na vzhled nehledím ale na funkce tem dávám přednost :psp: Citovat
heksa Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 no uvidime co z toho bude, jestli to bude aspon trochu softwarove vylepsene (predevsim browser) kazdopadne zavrene je to pekne, vysunute peknej hnus myslim si ze bude mit clovek ruce moc u sebe a bude to nepohodlne PSP je celkove mensi a ma i mensi display :( Citovat
=>*SQUITTER*<= Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2009 Mírně menší displej, druhá analogová páčka chybí, žádný dotykový displej, zastaralý design po vysunutí ... Výhoda - lehčí o 43% než psp 3000, Blue-tooth, 16GB paměti, vyloženě do kapsy ... - osobně si myslím, že ruce budou občas celkem nepříjemně bolet - hl. díky blízkosti analogu a tlačítek ... nelíbí se mi ... ale stejně si to asi nakonec všichni koupíme ... Citovat
Rhythm Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2009 prominte,sem trochu pozadu, co je e3? Citovat
poloprase Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2009 fuj mne se to vubec nelibi jak je to udelany fuj ten vysouvaci display to hned nekdo urve:Da jak ty sipky a joystick sou blizko sebe to je taky na nic a su zvedavej jak to bude s tou pameti a esi na to udelaj novy hry atd. ale doufam ze si to nekoupim protoze je to fakrt humus Citovat
Inpernak Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2009 menší display , to si dělaj kozi ?nechápu proč u rádobi nástupce klasického psp udělaj menší display , i tak se mi moje Slimko vejde bez potíží do kapsy a toto psp bez tlačítek kolem display pujde do kapsi hooodne lechce tak snad mohli displey krapánek zvetsit !!!ale asi chystaj rezervi na PSP Go 2 nebo jestli neco takovýho bude :D Citovat
suicide_duck Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2009 Hm...me to prijde jako inspirovane nintendem ds....ta konstrukce,sice dsko ma vyklapeci ale az na dotykovku a vysun to vypada temer tootzne,zkuste si dat na google obrazek tohohdle a vedle toho ds,taky mate ten dojem?:wohow: Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2009 libi se me fce bluetooth, coz by mohlo prinest pripojeni na internet prez mobil... a jestli tam daj poradny repraky, ktery budou slyset aspon jak u nejakyho SE Walkman mobilu, tak budu velmi premyslet... Citovat
pho Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2009 no ja doufam, ze to jeste neni finalni verze... neco tak neergonomickeho by smad nevydali... Citovat
kdyr Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2009 to psp go vypadá pěkně ale na hraní to není dělaný třeba tlačítko L,R a a joistick bude jeste víc zapadlej nez ted kvůli vysouvacímu display Citovat
adiZ Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2009 To PSP Go! vypadá, jak kdyby ho slunko vytáhlo z hovna ..:| Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.