Jam3ss Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Čau...potřeboval bych poradit jak propojit digi. foťák s TV přes 2xcinče(žlutý,bílý)...zkoušel jsem zapnout foťák...nic to neudělalo...tak jsem prošel AV, tam taky nic....zkoušel jsem nalaďit taky nic:cry:...nevíte někdo co stím? V manuálu to není a foťák mám CASIO Z19...díky za každou radu a dám taky THANKS!!!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Mas LCD telku nebo normal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 A máš kabel ? a máš to nastavený na fotaku ? nemel si zapnutu focení misto prohlizení ? , mám stejnej foták a fakčí to normálně.... samozřejmě pokud si koupoil aji kabel ale to předpodkládám že ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 ....tak TV je normal....a kabel mám a nastavení....jaké máš na mysliš....popiš mi co nastavíš a na co přepneš v TV...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 na tv nastavis TV/AV a zapojis kabel... nic sloziteho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Květen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 tak to jsem udělal a nic....jelikož máme více režimu AV...ještě bych chtěl vědět...jestli PAL nebo NTSC a v nastavení USB je....Mass Storage nebo PTP(PictBridge)...tak nevím..víc už ani ťuk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 U nekterych digitalnich fotaku musis nastavit prohlizeni fotek na lcd display fotoaparatu ... a jakmile pripojis fotak k tv mel by prepnout prohlizeni z lcd fotoaparatu do prohlizeni na tv... Melo by to fungovat tak jak sem psal.... ty kdyz to neprepnes do te polohy ale na foceni a pripojis ho k tv pak by se mel obraz z fotaku prenaset do tv a fungovalo by to jako web kamera a poprepnuti ve fotaku na prohlizeni bys mel videt fotky v tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Problém vyřešen...bylo to tím že jsem měl zapnutý foťák a né prohlížení fotek....a na TV to bylo na AV...díky všem za rady!! >>>>LOCK<<<< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Sem ti psal esi to máš přehozený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 jj...moje chybaa....hlavně že to funguje...akorát...dělá ti taky někdy...že ti to vyfotí poškozenou fotku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.