kgsws Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 novinka, recovery menu v češtině ... Pouze pro 3.03 OE-C, nevím co by to dělalo na jiným FW! stahnutí zde soubor uložit na flash - flash0:/kd/recovery.prx samozdřejmě zase můžu začít mluvit o riziku, a o tom že hrabaní ve flash0 muže byt nebespečný, a zvlášť když se přepisuje recovery, ale nemá to smysl, kažej to už zná, a je si vědom rizik, no a navíc sem to po každé změně flashnul sám, a jelo to. Flashnout si to musíte samy, ale to neni problém, stačí použít USB (to je pro ty skušenější kteří ví co tím myslím) No a beta tester - t0mmy5, našel jednu chybu v pravopise - takže dík shoot by myschoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 lidi muzu doporucit at uz pro ty kteri se v recovery vyznaj nebo ne..je to fakt sikovna vecicka a urcite se hodi hlavne pro ty co moc anglicky neumej..navic to ma hezci pozadi:).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 a to nevadí že to budu měnit přímo v recovery? nebo musim nějakým pspfilerem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Tak uz to tam mam taky . Skvele se to hodi k mymu ceskymu menu :D Diky kgsws . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Pekna pracicka KGSWS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 mam strach mam nebo nemam to tam dat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 kdyztak nekdo pojdte na icq a radte mi krok po kroku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 lidi ta flash to se tam nezobrazuje zene?takze mam to nakopirovat mezi tyhle slozky?picture,video,iso,mrroot,music,psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 flashol som si to vlastnym flasherom :P a vpohode :P good work kg ;) edit. kg nasiel som ZVLASTNU vec.... napis mi na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 heh a muzu to flashnout pres recovery? aby mi to necrashlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 ak chcete dam vam sem ten flasher :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 j hod ho sem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Recovery Flasher http://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/Recovery-Flasher.rar Vlozte do PSP/GAME alebo GAME150 recovery.prx skopirujte do.ms0:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 STEP BY STEP navod na prehrani toho recovery.prx hele lidi co byste to nechteli davat pres ten flasher navod (jelikoz nekteri nepochopili-nic proti aj ja jsem nevedel jak na to :D ): 1)stahnete ten soubor 2)prejmenujete ho na recovery.prx (nevim jestli tam je nazev cz-recovery nebo jestli kgsw uz dal recovery.prx..)..zkratka ten soubor jeden se musi jmenovat recovery.prx 3)restnete PSP a zalezete do recovery menu 4)date advenced myslim ze to je (ta druha nabidka) a date takovy to jak tam je flash0 -MUSITE U TOHO MIT ZANDANEJ KABEL DO PSP A DO PC 5)flash PSPcka se vam objevi jako novy disk.. 6)zalezete do slozky X:/KD/ a najdete tam soubor rexovery.prx S ZADNYMA JINYMA SOUBORAMA RADEJI NIC NEDELEJTE 7)tento soubor (recovery.prx) si pro jistotu zalohujte kdyby se vam treba cestina v recovery menu nelibila.. 8)prepisete ten soubor v X:/KD/ tim stazenym souborem recovery.prx 9)najedete v recovery menu na back a pak exit..PSP se vam zapne..znova restartujete a zalezete do recovery menu.. 10)pic je to cesky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 Recovery Flasherhttp://www.mydatabus.com/public/myschoo/z/Recovery-Flasher.rar Vlozte do PSP/GAME alebo GAME150 recovery.prx skopirujte do.ms0:/ myschoo co je to zac ten flasher??to si robil ty jo??dalsi blazen :D roste nam tu druhej KGSW :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 urobi zalohu povodneho prx a flashne novy recovery.prx ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 radsi to delat nebudu pac se bojim tak dobre s nim jeste neumim. ale mam jeden dootaaayecek ma to byt 75%nabite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 moze byt aj na 5% :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 radsi to delat nebudu pac se bojim tak dobre s nim jeste neumim.ale mam jeden dootaaayecek ma to byt 75%nabite? neni to nic tezkeho..dalo by se rict ze tam nemuzes nic zkazit:) ale tak kdyz si v tom neveris tak to nedelej premlouvat te nebudu..;) kdybys chtel napis mi na ICQ rad ti s tim pomuzu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 urobi zalohu povodneho prx a flashne novy recovery.prx ;) hej mazec..taky blazen:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 urobi zalohu povodneho prx a flashne novy recovery.prx ;) hej mazec..taky blazen:) klikni si v mojom podpise na [Fluash v0.3] :wink: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 3)restnete PSP a zalezete do recovery menu Tahle odpoved mi stacila ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Březen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 urobi zalohu povodneho prx a flashne novy recovery.prx ;) hej mazec..taky blazen:) To je v lua, to je jednoduší, skus to, tutorialy tady sou taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 tak mi to vyslo to je mazec dikes kg...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 KGSW-ja jsem v lua uz delal udelal jsem programek kterej kdyz neco zmacknes tak ti to napise co..ale pak to dalsi uz jsem si nedokazal moc prekladat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.