Milhaus1468623406 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Jaké hry by jste mi doporučily pro 5tiletého kluka? Dík:blink: Mají být opravdu na PSP:wohow: dík ještě jednou za náměty. Už hledám linky na down.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 medvěd míša ,je jich docela dost etch dilu tehle hry ale podle mne je nejlepsi myslim cesta do vesmiru nebo tak neco aji ja sem tu hru hral asi 3 hodiny az sem ju dohral:Dje to doceal dlouha hra ale fakt dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 loco roco 1,2:bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 medvěd míša ,je jich docela dost etch dilu tehle hry ale podle mne je nejlepsi myslim cesta do vesmiru nebo tak neco aji ja sem tu hru hral asi 3 hodiny az sem ju dohral:Dje to doceal dlouha hra ale fakt dobre on se ptal na PSP HRY ty medvědě Míšo :lol: jinak locoroco jak řikal už někdo, pak Ape (Abe?) Academy, a možná by šel i Cid the Dummy, Up nebo Pataponi :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 loco roco,patapon a pokud chces aby mel v noci krasne sny a dobre spla doporucuji silent hill origins :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 určitě by se v Sillent hillu dostal z první obrazovky...ha ha ha :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 já myslim že by zvládl i třeba free running... já sem pučil 3 letý sestřenici Ford street racing a až na to že se jí nechtělo zatáčet a jezdila v protisměru to dávala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 urcite by sel i Wall-e ale pataponi su pro petileteho sloziti bych rekl!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 tak to potom jo ja spatne cetl sry moje chyba tak potom na psp loco roco ale jinak muj 5 letej bracha hraje fotbal nebo gta lcs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 urcite by sel i Wall-e ale pataponi su pro petileteho sloziti bych rekl!! možná budeš mít pravdu, já to v podstatě jen vyzkoušel (první dvě - tři mise) jen mě to jako dětská hra přišlo... EDIT: ale za zkoušku by to stálo, hlavně jestli má ten dotyčnej CFW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 LOco roco,Lovecká sezona,Daxter je asi moc těžkej..ale moje sestřenice (5let) to hrálo dost ráda a myslim že to i celkem uměla...LEGO Indiana Jones,Ratchet & Clank něco jako daxter,Surfs Up ,Secret Agent Clank,Over the Hedge Hammy Goes Nuts! ,Bubble Bobble Evolution ,Shrek the Third,Crash,Ratatouille,Scooby Doo , možná ještě na něco přídu...A taky záleží jestli už má synáček z hraním nějaký zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 urcite LOCO ROCO nebo nejake jednoduche auta pr. ford racing nebo toca race driver,nebo mozna ratceht and clank a daxter ale to nevim jestli by zvladl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 tekken :D -.-= ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.