Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

porad naky chyby :(


jakuja

Otázka

pls potrebuju poradit mam wi-fi router straightcore wrt-311 nez sme se prestehovali sel mi net v psp normalne ae po prestehovani a prenastaveni routru na nove ip .... mi kdyz dam v psp net vyberu pripojeni naskoci obtaining IP addres to je tam tag minutu a pak naskoci A connection error has occurred. The attempt to obtain the IP address timed out.

pls nevite nekdo co s tim ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Prenastaveni routeru na nove ip? Nejspis toho bude asi vic co si zmenil v routeru co mohlo ovlivnit nastaveni PSP k access pointu jeste nez si zmenil ip ( nebo co ze si to teda udelal ) ... nejjednodussi asi bude kdyz odznova vytvoris pripojeni ( ten profil > pres new connection v PSP ) a vsechno znovu nastavis...to ze se ti nejde pripojit muze mit za pricinu prave to ze si zmenil ip,zalezi na tom jaky ip adresy a co dalsiho...dale jak ostatni pisou - muze to bejt i signalem,zkus se nalepit co nejbliz k routeru (access pointu ) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu