Yankee- Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Hral nekdo obe dve hry? Chtel bych vedet nazor, ktera hra je lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafiik Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Hral nekdo obe dve hry? Chtel bych vedet nazor, ktera hra je lepsi. Hrál jsem je obe dve, MLB 09 The Show si myslim ze je hdone povedeny, ale 2k9 pro me urcite vede, nevim jak bych to vysvetlil ale proste je to takovy lepsi, hratelne si myslim ze je to hodne podobny ale MLB the show sem hned smazl ale MLB 2k9 hraju porad (nevim z jakyho duvodu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yankee- Odesláno Červen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 OK.. Diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Ja jsem rozhodne pro 2K- uz jenom proto ze jsou to i autori The Bigs- the bigs si zahraj- to nema chybu- na tom sem se varil asi 15 hodin cistyho casu!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Určitě MLB 2k - taky moc neumím vyjádřit proč je lepší - prostě tak nějak pocitově, suprově hratelný. Je lepší jak The Show. Jinak naprosto nemám nic proti hrám od EA - naopak, ale to MLB je lepší u 2k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Až na to že Show není od EA... Ale to je jedno. BTW 7.7. nebo kdy vyjde The BIGS 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 :ziped: Sry... fakt není od EA - tak já hrála MVP Baseball od EA.. Dík za upozornění. Ale nemění to nic na tom, že 2K je fakt dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yankee- Odesláno Červen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 Tak uz mam vsechny odskousene a vic me chytlo to The Show 09, ale tesim se na The BIGS 2:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tspili14 Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 you can read free manga Hunter X Hunter onlinehttp://www.SunManga.comabove 4000 hot free mangas onlineHunter X Hunter 1-290 291 292 293 294 295 296 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 JJ The Bigs 2 bude naprosto uzasny!!!- ale zaparim si to jen na xku....u ty psp verze mi pripada strasne jednoduchej ten system odpalovani!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 the show sem mnel prilezitost hrat jenom u kamose ale vice se mne libi 2K je tam vice moznosti a takovejch tech blbosti :cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.