Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

přeinstalování windows

neros

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Zapneš Instalaci windowsu a instaluješ :D Předchozí instalace se ti hodí do windows.old, tím pádem o nic nepříjdeš, jen programy se ti odinstalujou.

Pokud chceš mít úplně čistý PC, tak ho naformátuj. Poté nabootuj dvd a instaluj;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

nejdriv se ujisti ze mas instalacni CD a hlavne na papiru nekde heslo - behem tech let jsem zjistil ze je naprd mit to heslo jen v kompu ktery zrovna formatujes :D

pak proste resni comp, koukni do biosu, tam se podivej na bootovaci sekvenci (CD-rom musi byt pred hdd) no a pak normalka bootujes, jeste pred bootovanim windows ti to rekne ze zmakcni neco pro instalaci win z cd, tak neco zmackni, a pak je to jasna klikacka dalsi dalsi, ano, ok , dalsi atp :-D

idealni je mit hdd rozdeleny na dva - system © a data (D), pred formatem vse co potrebujes hodis na data (D), pak naformatujes jen C (system), behem par min tam nasazis vsechny programy a voilá, muzes zase delat co predtim

edit: a silne bych doporucoval nedavat opravu popr to jen presmazit, fakt je lepsi format a nainstalovat nacisto, pokud budete porad prepisovat stavajici system tak to stejne pujde brzo do kytek

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Tohle je celkově moc složitý. Prostě stačí jak jsem mu to sepsal.... doufám, že má ten cd klíč:D Jasný je, že nejideálnější je C a D.

Pokud udělá instalaci bez naformátování tak mu data zůstanou.... pokud naformátuje tak musí bootovat z dvd;)

Odkaz ke komentáři

• 0
zdravim mam dotaz když chci přeinstalovat windowsi co pro to musim udělat

vypada ze tomu moc nerozumi

Stáhneš a vypálíš na DVD jako obraz ISO pomocí nera. Poté nabootuješ a instaluješ;)
...Prostě stačí jak jsem mu to sepsal....

:D

pokud naformátuje tak musí bootovat z dvd;)

kdyz nabootujes z toho instalacniho cd (porad tam mas system), chces instalovat, zepta se te to jestli format, das jo, po formatu se tam zacnou kopirovat data, pak je myslim restart a zase bootovani z hdd (nakopirovana data)

kde mas to bootovani z dvd po formatovani ? :P

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

kdyz nabootujes z toho instalacniho cd (porad tam mas system), chces instalovat, zepta se te to jestli format, das jo, po formatu se tam zacnou kopirovat data, pak je myslim restart a zase bootovani z hdd (nakopirovana data)

kde mas to bootovani z dvd po formatovani ? :P

Nevim jak je to u XP, ale u mě na Vistách a Win 7 při instalaci se mě to neptá jestli chci formátovat:P Právě proto před instalací naformátuju a poté nabootuju z dvd. Nebo nainstaluju, všechno se mi hodí do windows.old a poté v novém systému dám smazat předchozí instalaci:)

Odkaz ke komentáři

• 0

zazálohuješ data, a doporučuju disk zformátovat v pc(treba nekoho znamyho)abys mohl jeste nekdy v budoucnu nainstalovat dalsi system, protoze kdyz formatujes tesne pred instalaci windowsu tak ti to bude delat bordel:D(kdyz tam budes instalovat dalsi winy), jenom vlozis cedo mackas delete pri startu najdes vyber HDD a CDrom a jako prvni das CDrom a uz jen pokracujes je to jednoduchy :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Nevim jak je to u XP, ale u mě na Vistách a Win 7 při instalaci se mě to neptá jestli chci formátovat:P Právě proto před instalací naformátuju a poté nabootuju z dvd. Nebo nainstaluju, všechno se mi hodí do windows.old a poté v novém systému dám smazat předchozí instalaci:)

jn xp to delaj, ptaj se jestli chces normalka nainstalovat nebo na cisto :)

s win7 jem neexperimentoval a visty jsou trapny

zazálohuješ data, a doporučuju disk zformátovat v pc(treba nekoho znamyho)abys mohl jeste nekdy v budoucnu nainstalovat dalsi system, protoze kdyz formatujes tesne pred instalaci windowsu tak ti to bude delat bordel:D(kdyz tam budes instalovat dalsi winy), jenom vlozis cedo mackas delete pri startu najdes vyber HDD a CDrom a jako prvni das CDrom a uz jen pokracujes je to jednoduchy :)

to s tou bootovaci sekvenci jsem mu uz psal, ale co jsem teda vubec nepochopil jsou ty ulety co jsi psal predtim - jakej ti to jako bude delat bordel kdyz to nainstalujes na cisty disk? :D ja to tak delam nekolik let a niceho jsem si nevsiml :D

spis to bude haprovat kdyz tu instalaci nahodis normalka do zasvinenyho disku

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu