neros Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 zdravim mam dotaz když chci přeinstalovat windowsi co pro to musim udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Zapneš Instalaci windowsu a instaluješ :D Předchozí instalace se ti hodí do windows.old, tím pádem o nic nepříjdeš, jen programy se ti odinstalujou. Pokud chceš mít úplně čistý PC, tak ho naformátuj. Poté nabootuj dvd a instaluj;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neros Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 takže nicnenastavovat jen si stahnou instalaci rozumim tomu dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Stáhneš a vypálíš na DVD jako obraz ISO pomocí nera. Poté nabootuješ a instaluješ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 nejdriv se ujisti ze mas instalacni CD a hlavne na papiru nekde heslo - behem tech let jsem zjistil ze je naprd mit to heslo jen v kompu ktery zrovna formatujes :D pak proste resni comp, koukni do biosu, tam se podivej na bootovaci sekvenci (CD-rom musi byt pred hdd) no a pak normalka bootujes, jeste pred bootovanim windows ti to rekne ze zmakcni neco pro instalaci win z cd, tak neco zmackni, a pak je to jasna klikacka dalsi dalsi, ano, ok , dalsi atp :-D idealni je mit hdd rozdeleny na dva - system © a data (D), pred formatem vse co potrebujes hodis na data (D), pak naformatujes jen C (system), behem par min tam nasazis vsechny programy a voilá, muzes zase delat co predtim edit: a silne bych doporucoval nedavat opravu popr to jen presmazit, fakt je lepsi format a nainstalovat nacisto, pokud budete porad prepisovat stavajici system tak to stejne pujde brzo do kytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Tohle je celkově moc složitý. Prostě stačí jak jsem mu to sepsal.... doufám, že má ten cd klíč:D Jasný je, že nejideálnější je C a D. Pokud udělá instalaci bez naformátování tak mu data zůstanou.... pokud naformátuje tak musí bootovat z dvd;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neros Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 jj snad to zvladnu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 zdravim mam dotaz když chci přeinstalovat windowsi co pro to musim udělat vypada ze tomu moc nerozumi Stáhneš a vypálíš na DVD jako obraz ISO pomocí nera. Poté nabootuješ a instaluješ;) ...Prostě stačí jak jsem mu to sepsal.... :D pokud naformátuje tak musí bootovat z dvd;) kdyz nabootujes z toho instalacniho cd (porad tam mas system), chces instalovat, zepta se te to jestli format, das jo, po formatu se tam zacnou kopirovat data, pak je myslim restart a zase bootovani z hdd (nakopirovana data) kde mas to bootovani z dvd po formatovani ? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 kdyz nabootujes z toho instalacniho cd (porad tam mas system), chces instalovat, zepta se te to jestli format, das jo, po formatu se tam zacnou kopirovat data, pak je myslim restart a zase bootovani z hdd (nakopirovana data) kde mas to bootovani z dvd po formatovani ? :P Nevim jak je to u XP, ale u mě na Vistách a Win 7 při instalaci se mě to neptá jestli chci formátovat:P Právě proto před instalací naformátuju a poté nabootuju z dvd. Nebo nainstaluju, všechno se mi hodí do windows.old a poté v novém systému dám smazat předchozí instalaci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 zazálohuješ data, a doporučuju disk zformátovat v pc(treba nekoho znamyho)abys mohl jeste nekdy v budoucnu nainstalovat dalsi system, protoze kdyz formatujes tesne pred instalaci windowsu tak ti to bude delat bordel:D(kdyz tam budes instalovat dalsi winy), jenom vlozis cedo mackas delete pri startu najdes vyber HDD a CDrom a jako prvni das CDrom a uz jen pokracujes je to jednoduchy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Nevim jak je to u XP, ale u mě na Vistách a Win 7 při instalaci se mě to neptá jestli chci formátovat:P Právě proto před instalací naformátuju a poté nabootuju z dvd. Nebo nainstaluju, všechno se mi hodí do windows.old a poté v novém systému dám smazat předchozí instalaci:) jn xp to delaj, ptaj se jestli chces normalka nainstalovat nebo na cisto :) s win7 jem neexperimentoval a visty jsou trapny zazálohuješ data, a doporučuju disk zformátovat v pc(treba nekoho znamyho)abys mohl jeste nekdy v budoucnu nainstalovat dalsi system, protoze kdyz formatujes tesne pred instalaci windowsu tak ti to bude delat bordel:D(kdyz tam budes instalovat dalsi winy), jenom vlozis cedo mackas delete pri startu najdes vyber HDD a CDrom a jako prvni das CDrom a uz jen pokracujes je to jednoduchy :) to s tou bootovaci sekvenci jsem mu uz psal, ale co jsem teda vubec nepochopil jsou ty ulety co jsi psal predtim - jakej ti to jako bude delat bordel kdyz to nainstalujes na cisty disk? :D ja to tak delam nekolik let a niceho jsem si nevsiml :D spis to bude haprovat kdyz tu instalaci nahodis normalka do zasvinenyho disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neros
zdravim mam dotaz když chci přeinstalovat windowsi co pro to musim udělat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.