Plukovnik517 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Dobrý den Měl bych dotaz na zdejší profíky. Koupil jsem PSP fat a nejde mi připojit se mezi dvouma psp multiplayer hru.Internet mi to chytá bez problému.Ale mezi sebou to nespolupracuje. Zajímá mě jestli nejde o nějaký fígl a nebo co je třeba opravit a popř. kolik by to stálo.Děkuji všem za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Musi vám k tomu odpovídat aji hra ... a musíte mít stejnou verzi hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Plukovnik517 Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 To mám stejnou verzi.Dokonce ji s kamarádem hraju mezi sebou na druhém psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Zkontroluj si kanál :), oba dva musíte mít stejný. V menu PSP si najed do Settings-> Network Settings-> Ad Hoc Mode-> nastavit na Automatic a to samé na druhém PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Plukovnik517
Dobrý den
Měl bych dotaz na zdejší profíky.
Koupil jsem PSP fat a nejde mi připojit se mezi dvouma psp multiplayer hru.Internet mi to chytá bez problému.Ale mezi sebou to nespolupracuje.
Zajímá mě jestli nejde o nějaký fígl a nebo co je třeba opravit a popř. kolik by to stálo.Děkuji všem za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts