poloprase Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 ahoj nadpis je jasnej takze potrebuju zjistit co mam v pc za vnitrek v bedne a nemam od niceho papiry atd. jde to nejak zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nefospe Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Rozebrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Existuje na to jeden prográmek, který ti komplětně vypíše co máš za věci v PC, ale nemůžu si vzpomenout na název. Vím, že je ke stáhnutí na stahuj.cz. Pohledám ho a dám ti sem odkaz;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 to by mne teda fakt nenapadlo jenze ja nevim esi to je na ruznych etch vecech napsany atd.?a kdyztak kolik by stalo pc od nekoho sestavit abych na nem rozjel vpohode bez sekani a bez vseho gta iv?na naky stradni detaily zajima mne cena nic jinyho to bych si pak nekde nechal seskladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 No k tomu sestavení. Si to sestav sám a zase něco ušetříš. Poptej se tady lidí na foru jaké železo by ti do toho doporučovali, aby si to gta IV rozjel, ale konkrétně toto už se tady řešilo. Tady máš ten program http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/?g[hledano]=everest%20home%20edition&g[oz]=2.20&g[up]=Home+Edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 jaj gta .... všichni potřebujou PC kvuli gta, proč si nekoupit za 3500 xbox kde se ti to nebude sekat a jede to výborně ?za takovou cenu máš maximalne grafickou kartu na gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Květen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 to je vpohode ale mne nak uz xko omrzelo a uz ho nechci mne prijde pc takovy originalni atd. a esi bych si ho sestavil sam to nevim ja neposkladam ani domek z lega ale zas je pravda ze sem lego skladaj naposled asi v 10 letech EDIT:a pokud bych si ty veci koupil sam a poskladal bych si to sam na kollik by mne to tak vyslo cela krabice se vsim vsudy na gta?jenom ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Omg to jsou rady. Ten prográmek je everest..... a PC za doubrou cenu jde sehnat i normal nový... a nebo seš tak línej se podívat po netu po někom kdo to sestavuje ??... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 No tak seskládat si PC není žádná věda. Každý trochu technicky zdatný člověk si může počítač seskládat. Pokud něco nevíš mrkneš se na nějaký návod, ale ani to myslím není potřeba. Chápu starší lidi, že toto jim moc nejde a nedivíím se jim, ale ty jakožto mladý kluk by si to měl zvládnout levou zadní:). Trochu víc si věř nemůžeš tím nic pokazit...pokud teda bys doopravdy nedělal nějaké šílenosti a nerval něco tam, kam to zjevně prostě nezapadá. Myslím, že ta cena i s casem by se mohla pohybovat kolem 15 000,- Pak by si to mohl už slušně rozjet, bez sekání atd. Zase slyšel jsem, že se to sekalo i hodně lidem s doopravdy nabušeným pc, ale v dnešní době si můžeš poskládat hooodně slušný počítač už za 12 000...takže si myslím, že za těch 15 000 PC by to měl rozjet v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 poloprase: Pokud neviš jak zjistit co máš v počítači za HW , na ňáký skládání pc bych zapomenul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 to je vpohode ale mne nak uz xko omrzelo a uz ho nechci mne prijde pc takovy originalni atd. a esi bych si ho sestavil sam to nevim ja neposkladam ani domek z lega ale zas je pravda ze sem lego skladaj naposled asi v 10 letechEDIT:a pokud bych si ty veci koupil sam a poskladal bych si to sam na kollik by mne to tak vyslo cela krabice se vsim vsudy na gta?jenom ta cena OMG ty radši nic neskládej,všeci berete kompy jen podle her,které na tom rozjedete,na kompu za 12 K taky rozjedeš GTA,sice to nebude na nejlepší ale rozjedeš.Víš co,radši si udělej topic na PCtuningu,tam tomu rozumí více a budou se ti snažet vyhovět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johan1468622339 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 everest..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=57334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 to bude pohodka, ja slozil kamosovi za 10 prutu celkem fajny komp - C2D myslim E7200, 4gb ram 800MHz, 500gb hdd, 9800GT a krmil to seasonic 400W :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 opravdu OMG... to neznáte toho nejjednoduššího správce zařízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 jj tak ted sem to nasel ve spravce zarizeni ale zda se mi ze je tam jenom neco ze tam neni vsecko je tam grafika:nvidia geforce 8400 GS procesor:AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 4200+ a to je tak vsecko co sem z toho vycetl a to je docela chudy to co mame v pc ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joXerus Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 grafika je hodne slaba...cpu je aspon dvoujadro no, neni tak spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
poloprase
ahoj nadpis je jasnej takze potrebuju zjistit co mam v pc za vnitrek v bedne a nemam od niceho papiry atd. jde to nejak zjistit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.