Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

UMD mechanika

neo.a

Otázka

zdar mam dotaz, mam pučený psp 2000(slim:roll:) od jednoho kámoše. furt s tim mrd* když se mu něco nepovede ma ho poškrabanya ma diru na krytu na baterii:D ma tam crashe a nějaký dema a pučil mi k tomu UMD loco roco. Když dám umdečko do psp nic se mi neukáže nic se neděje prostě zkoušel jsem to hodněkrát za sebou. dlpuho to loco roco nehrál hrál furt crashe a ten mu moc nejde je možný že tím jak s tím někdy hodí zníčil UMD mechaniku? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
zdar mam dotaz, mam pučený psp 2000(slim:roll:) od jednoho kámoše. furt s tim mrd* když se mu něco nepovede ma ho poškrabanya ma diru na krytu na baterii:D ma tam crashe a nějaký dema a pučil mi k tomu UMD loco roco. Když dám umdečko do psp nic se mi neukáže nic se neděje prostě zkoušel jsem to hodněkrát za sebou. dlpuho to loco roco nehrál hrál furt crashe a ten mu moc nejde je možný že tím jak s tím někdy hodí zníčil UMD mechaniku? díky

je psp flashly? pokud ano tak v R. menu nastav umd driver na NORMAL UMD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu