Nechda Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Mám takovej dotaz. Už asi 2x se mi stalo(jednou v garáži MCLA a při nahrávání závodu v PGR4), že mechanika se najednou úplně vypnula, hra se seknula , jako by si dala pauzu a cca za 10 sekund se znova rozběhne a všechno jede zase normálně. Je to normální? Vůbec netušim, co si o tom mám myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 normální to není čekej odchod mechaniky nebo RROD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 není dvd poškozené rrod bych tímto náznakem neočekával spíše je vadná mechanika.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 to já bych taky víc myslel tu mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nechda Odesláno Červen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Sakra, že bych měl takovou smůlu a měl špatnou mechaniku. Ten xbox mám asi 14 dní. No snad to přestane dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 bež to reklamovat co nejdřív ot je to nejlepší co můžeš dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nechda
Mám takovej dotaz.
Už asi 2x se mi stalo(jednou v garáži MCLA a při nahrávání závodu v PGR4), že mechanika se najednou úplně vypnula, hra se seknula , jako by si dala pauzu a cca za 10 sekund se znova rozběhne a všechno jede zase normálně. Je to normální?
Vůbec netušim, co si o tom mám myslet.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.