F789GH Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 Ahoj,mam firefox a dlouho vyuzivam gmail.com.Bylo to tak ze jsem najel do mail.google.com a hned jsem se prihlasil :)Ted se mi ale stalo ze jsem se odhlasil a pak kdyz jsem se prihlasoval tak mi to nebralo heslo,a svoji kontrolni otazku jsem jiz zapomel,nevite co stim.Uz jsem i klikal {http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=46346} ze jsem zapomel heslo ,potom mi prisel na sekundarni email email, Vítá vás služba Účty Google. Chcete-li aktivovat svůj účet a ověřit svoji e-mailovou adresu, klikněte na následující odkaz: atd atd atd atd atd. napsalo to ze je uz overen.Jsem jist heslem i emailem ale google to nebere.Vyzkousel jsem i mazani cookies atd.NIC,POMUZE NEKDO:?::?::?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 možná blbá otázka ale proč ne: máš v heslu čísla ? a když je píšeš přes numerickou klavesnici máš zapnutý Num Lock ? (parkrat jsem chytl infarkt a ono to byl jen vypnutej num-lock :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Červen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 sorrrrrrrrry diky moc vsem uz je to vyreseny.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.