Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Verze Firmware???

Cyrano22

Otázka

Ahoj uz nejakou dobu si "kupuji" hry na xbox zde na megatopicu a obcas se mi stane ze po vypaleni hry a jejim vlozeni do xbox mi v dashboardu nabidne pouze moznost PLAY DVD misto klasickeho PLAY a nazev hry.Kdyz to potvrdim chova se jako by bylo vlozeno filmove dvd bez filmu.

Napadlo me ze by to mohlo byt nejakou nesedici verzy FW jelikoz mi to delaji prevazne uplne nove hry.

Svuj XB jsem si nechaval flashovat asi pred pul rokem a nevim jakou mam verzy FW (nenapadlo me se zeptat :bash: ).

Muzete mi prosim nekdo tuto problematiku trosku vysvetlit ?

Pripadne pokud existuje metoda jak zjistit verzy FW a pripadne nejaky seznam aktualnich verzi a cim se lisi by take nebyli spatne :roll: .

Předem díky moc a omlouvám se pokud se zde tato otázka už řešila,ale nenašel jsem ji :bash: ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Verzi firmware v mechanice nezjistis...

Jedine se zeptat flashera co ti to flashoval . Ale pokud rikas ze je to pul roku zpet urcite nemas novy 1.51 nebo 1.6 fw .

Nove hry ted totiz maji novou ochranu (3rd wawe) a ty na svem starem fw klasickym zpusobem nespustis .

Existuje ale zpusob jak tuhle ochranu obejit jednoduchym patcherem :

http://console-forum.net/showthread.php?t=51466

Aby si zjistil ktera hra ma tuhle novou ochranu , staci kdyz ji projedes programem abgx360 . Ale vsechny nove hry jiz s touhle ochranou vychazeji...

Vse mas tady na foru tak nebud linej a hledej :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak presne takhle nejak jsem si predstavoval odpoved co pomuze ...

Díky Ti :bash: a posilam THX

Slo mi konkretne o hru FUEL ,takze jsem na ni podle navodu aplikoval ten patch a vypalil, hra uz se mi normalne ukaze a chce se spustit,nicmene,me upozornuje ze chce aktualizovat a at jdu na xbox live a bla bla bla...

jen tak jsem zkusil dat update a on zrejme zacal z disku,nicmene po prvnim restartu mi napsal ze disk je necitelny a bla bla bla...

neco se ale muselo stat protoze mi zmizel muj avatarek a kdyz jsem se ho pokusil znovu nastavit tak mi to reklo ze to nepujde dokud se nepripojim na XB live...

Poradi mi jeste prosim nekdo jak z toho ven ?

Pripadne jestli se muzu na XBlive pripojit nechat si to updatnout a pak zase fofrem zmizet ? :bash::bash::bash:

Díííky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu