xDante1986 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 začínáme dnes v 18 hodin, budu přinášet okamžité info s tím, že topic odemknu o tomto čase - nový 2D mario ovládáný až 4 lidmi naráz v coop modu - wii fit plus - wii motion plus - ještě dokonalejší napodobení a snímání pohybů - wii sports resort - nový kingdom hearts - Mario and Luigi: Bowser´s Inside Story pro DSi - nový GOlden Sun pro NDS - FF Crystal bearers pro wii - Women´s Murder Club: Games Of Passion pro nds - Cop: The Recruit pro NDS - Flipnote stuido dostupné v létě pro DSi - tvorba vlastních animací - Mario Vs Donkey kOng: Minis March Again for NDS - možnost uploadu fotek pořízených na dsi přímo na facebook - Legend Of Zelda: Spirit Tracks - Wii vitality senzor - měření tlaku, tepu, nervozity a dalších kravinek ( to mě moc nenadchlo) - zřejmě nový super mario galaxy 2 - The Conduit (vypadá super) - Resident EVil Dark Chronicles (pro mě nejlepší zpráva z nintenda) - Dead Space Extraction - Metroid: Other M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 a máme to tady http://e3.gamespot.com/press-conference/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 To sem zvedavej co predstavi ;) doufam ze se bude na co koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 celkem propadak kdyz to srovnam ze vcerejsim microsoftem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 celkem propadak kdyz to srovnam ze vcerejsim microsoftemDIVÍŠ SE?:)MS vs. Nintendo, to nejde dohromady, Nintendo si myslim bude vždycky až třetí pokud de o trio: SONY,MS a Nintendo,jinak sem to taky teda čekal o hodně víc zajímavější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 co říct? nesplnilo má očekávání vcelku nezajímavé věci ohlášení nového zeldy a metroidu potěšilo, dále mě hlavně nadchnul resident evil a conduit a dead space nevypadali špatně (ale o těch se už v ědělo) jinak n DS ještě golden sun bude fajn.....závěrem mě zklamalo, že mi neoznámili novou castlevanii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.