Typen Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Dají se nějak do NHL 09 Cz stáhnout soupisky aby se mi aktualizovali sestavy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Pripoj se na LIVe a dej hrat Online a nabidne ti to samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 špatně...dej xbox live pak je tam polozka moje nhl a tam stahnout soupisky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 ok, jde to diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 thanks by nevadilo ale to je jedno :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hlina21 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Hele nechci nako dostat Ban nedají se někde jinde stahnout plz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 proc by jsi mel dostavat ban ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typen
Dají se nějak do NHL 09 Cz stáhnout soupisky aby se mi aktualizovali sestavy ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts