Typen Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Vůbec nevím jak se mám zaregistrovat na XLive:cry:, není tu někde nějaký návod, nevím ani jak je to stou emailovou adresou dám tam svou ze senam.cz a nejde to, poradí mi někdo, vůbec si nevím rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darkfate51 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 jo já ti poradím musíš mít adresu třeba u gmail.com a dát anglii nebo usa ne českou republiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecko Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 No dáš tam svůj email a pak tam dáš libovolný heslo ted nw kolik má mít a pak tam dáš jméno atd a musí ti bejt jako by 18 jinak te to nepusti!!.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 sry za OT ale nehcápu co je na tom tak těžkýho hm nejde seznam skusím něco zahraničního atd...to je prostě logika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecko Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Mě to fakčí přez cz email :) Nw co dělá špatně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 jj dik , ten zahraniční email to je jedno kde si udělám a musí mi být teda těch 18 ? a viděl jsem že se tam zadávají 2 emaily to si musím založit 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 no mě to jde přes centrum, ale přes seznam ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 a jak je to s těma dvouma emailama ? A jestli mi musí být těch 18 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darkfate51 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 seznam nejde to mám taky stejnou zkušenost ale centrum jo, nevím proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 typen-:roll: jo musí ti tam být 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 ok, nevadí že jsem tam dal 18 let když mi ještě 18 není ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecko Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 nn určo to nevadí!!.. ale je divný, že to chce dva emaily mě to jinak přez seznam jede!!... nebo zkus založit new email a dej si tam vic pac tomu by měl stačit jen jeden email!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darkfate51 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 ten druhý je pro rodiče aby si nemohl třeba hrát s cizíma lidma a tak je to rodičovský zámek. Já si to nastavil a pak mě to nikam nechtělo pustit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 už mi to jde dal jsem tam email z centrum.cz a není nikde nějakej průvodce xbox live co se tam může dělat atd... nebo neporadil by mi někdo a ještě naco jsou ty body vpravo na hoře to G....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecko Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 jestli myslíš to co já tak to je herní skore či body za dosáhlý mise atd!... snad!.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Červen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 a za to se může něco stáhnout nebo něco takovyho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecko Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 To asi ne, na to je zas něco jinýho!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typen
Vůbec nevím jak se mám zaregistrovat na XLive:cry:, není tu někde nějaký návod, nevím ani jak je to stou emailovou adresou dám tam svou ze senam.cz a nejde to, poradí mi někdo, vůbec si nevím rady ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.