Guest doprdelecigani Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 cuzz mám NFS undercover a už sem ve třetím městě a tam mám asi v druhý "misi" ukrást astona martina.... a dovýzd ho na vyznačený místo (zelenej kruh) a když do něj dojedu tak se nic neděje,nevíte co s tim je pls? :(:(
0 trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 nehoni te flojdi?nebo nemas najet do toho jednoho a pak najet do jinyho?nebo neposkodils to auto?
0 Guest doprdelecigani Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 zkoušel sem všechny způsoby(ab ymě policajti vůbec nehonily,aby mě honily,aby mě honily a já jim ujel,nezničit auto.....) všechno a na nic sem nepřišel :(:(
0 Guest doprdelecigani Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 nikdo jinej nic neví???
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2009 Máš doject na to místo, tam tě uviděj poldové, budou tě honit :) a ty jim musíš zdrhnout :D (máš na to omezenej čas). Sspon myslim, že to tak bylo, jestli si to dobře pamatuju
Otázka
Guest doprdelecigani
cuzz mám NFS undercover a už sem ve třetím městě a tam mám asi v druhý "misi" ukrást astona martina.... a dovýzd ho na vyznačený místo (zelenej kruh) a když do něj dojedu tak se nic neděje,nevíte co s tim je pls? :(:(
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts