Guest doprdelecigani Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 cuzz mám NFS undercover a už sem ve třetím městě a tam mám asi v druhý "misi" ukrást astona martina.... a dovýzd ho na vyznačený místo (zelenej kruh) a když do něj dojedu tak se nic neděje,nevíte co s tim je pls? :(:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 nehoni te flojdi?nebo nemas najet do toho jednoho a pak najet do jinyho?nebo neposkodils to auto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest doprdelecigani Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 zkoušel sem všechny způsoby(ab ymě policajti vůbec nehonily,aby mě honily,aby mě honily a já jim ujel,nezničit auto.....) všechno a na nic sem nepřišel :(:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest doprdelecigani Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 nikdo jinej nic neví??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Máš doject na to místo, tam tě uviděj poldové, budou tě honit :) a ty jim musíš zdrhnout :D (máš na to omezenej čas). Sspon myslim, že to tak bylo, jestli si to dobře pamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest doprdelecigani
cuzz mám NFS undercover a už sem ve třetím městě a tam mám asi v druhý "misi" ukrást astona martina.... a dovýzd ho na vyznačený místo (zelenej kruh) a když do něj dojedu tak se nic neděje,nevíte co s tim je pls? :(:(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts