Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

L.A. Noir


For_est-5

Recommended Posts

  • 8 months later...
  • Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

První detaily o L. A. Noire

7.2.2010 11:45 | autor: Ondřej Škoch | multiplatformní | trvalý link | diskuse (0)

Byl to dlouho utajovaný projekt, obklopený mnoha spekulacemi. Nyní konečně víme některé detaily o titulu L. A. Noire. Potvrdilo se, že hra bude opravdu zasazená do Los Angeles, perfektně rekonstruovaného podle roku 1947, kdy se děj odehrává. Ačkoliv však jde o otevřený svět, v žádném případě nečekejte styl Grand Theft Auto a střelbu po všech, co se namanou.

OSK2da190_lanoirea.jpg

Hrajete detektiva Cole Phelpse, který řeší kriminální případy, takže hra nabízí směs průzkumu a hledání důkazů, výslechů a rozhovorů. Samozřejmě o akci patrně nebude nouze. Na scéně zločinu nebudou žádné na sebe upozorňující stopy, pěkně si vše budete muset pečlivě prozkoumat a dedukovat. Vývojářská firma Team Bondi používá údajně revoluční techologii pro dialogy mezi postavami.

Ta spočívá v tom, že motion capturing u herců, podle kterých jsou tvořené postavy, se soustředil na tváře. Výsledkem ve hře je pak nutnost sledovat výrazy obličejů a uhodnout, zda vám podezřelí lžou, nebo něco tají. Dialogy pak probíhají podobným systémem výběru otázek a reakcí jako u Mass Effectu. Zatím není nic jasného o přestřelkách, či využívání vozidel.

Zdroj: ign

Prosím moda o zařazení do sekce PS3 HRY.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Prohnilé Město andělů ve hře L.A. Noire

599462.jpg

Foto: internet

Podívejte se na nové screenshoty ze hry.

Kdepak, tohle není Mafia II. To je L.A. Noire z dílny Team Bondi. Herní magazín Game Informer zveřejnil na svých stránkách několik nových screenshotů z této ambiciózní detektivky, kterou produkují Rockstar Games.

Staneme se detektivem, který řeší vraždy v Los Angeles 40. let. Budeme prozkoumávat místa činu, hledat stopy, mluvit se svědky a vyslýchat podezřelé. Prostě pořádná policejní práce a bez berliček, které by nám zvýraznily důležité předměty apod.

Mezi hlavní přednosti hry pak má patřit grafické provedení. Díky snímání pohybů skutečných herců pomocí technologie motion capture se mají všechny postavy ve hře chovat naprosto přirozeně a realisticky.

L.A. Noire by měla vyjít koncem tohoto roku na konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

599463.jpg

Foto: internet

599464.jpg

Foto: Oficiální zdroj

599465.jpg

Foto: internet

599466.jpg

Foto: internet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...
  • 3 months later...

L.A. Noire odloženo na příští rok

OSK337510_9287598aaa.jpgDetektivky z otevřeného světa Los Angeles roku 1947 L.A. Noire od vývojářského týmu Team Bondi se již letos nedočkáme. Vydavatelská firma Take-Two oznámila, že hru odkládá do první poloviny roku 2011.

Přitom L.A. Noire bylo ohlášeno již na letošní září. Původně hra exkluzivně pro PlayStation 3 vyjde také na PC a Xboxu 360. Důvod pro odklad vydání Take-Two neuvedla.

Takže pokud se vám líbí gangsterky ze starých časů, musíte se plně věnovat právě vyšlé Mafii 2, protože kdy L.A. Noire opravdu vyjde, to je ve hvězdách. Přitom analytici právě Take-Two varovali, aby neustále neodkládala vydání svých her.

Zdroj: shacknews,bonusweb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Debut trailer téhle fantastické hry:

Píše se rok 1947, v Los Angeles řádí sériový vrah a vy v roli detektiva musíte odhalit jeho identitu. V akční detektivce z otevřeného světa L.A. Noire budete tedy sledovat krvavou stopu, kterou za sebou zanechává. Těšit se můžeme na detektivní práci, tedy hledání důkazů a stop, tentokráte nás ale prý čeká tvrdá kriminalistická práce. Hra od Team Bondi pod křídly Rockstaru nabízí otevřené prostředí města, honičky s automobily, tvrdé přestřelky a samozřejmě výslechy podezřelých.

Právě na nich si prý dali vývojáři hodně práce, animace obličejů jsou tak propracované, že tváře mají svými výrazy působit tak, že poznáme kdy osoba něco tají nebo lže. Původně hra pro PS3 vychází příští rok na PC, PS3 a Xbox 360. Podívejte se na debut trailer, vypadá slibně..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak se mi zdá že rockstar nic jiného než otevřený svět + nějaký děj neumí :D doufám aspoň že to nepojede na stejným enginu jako GTA4 a Red Dead Redemption :) ne že by to byl špatný engine ale dát to do každé hry co udělají mi příjde blbý ! mohli by to aspoň vylepšit protože když do vás narazí auto a vy letíte po zemi 50 metrů pak narazíte o patník a vyletíte dalších 50 metrů do vzduchu tak je to hrozný.... hadrový panák super ale tohle by mohli zkrotit :D

jinak to vypadá fakt dobře... ta grafika sice je jak z GTA4 (zvlášť ty obličeje) ale ta mimika vypadá fakt dobře, tak doufám že se jim to povede ;)

EDIT: ale myslím že to GTA4ce bude hodně podobný... jdou tam vidět i ty sekaný pohyby postav který známe z GTA4 atd. atd. :) ale třeba to do jara vylepší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
25 až 30 hodin a ještě k tomu v roli detektiva? To je úžasný, takže nic takovýho jako Homefront aneb 5 hodin? To jsem docela rád, ale co by jsme mohli čekat, je to přece Rockstar, ty většinou nesklamou nikdy :)

Trosku jina hra nez Homefront :) Jinak neni to tak uplne hra od rockstaru, tyy pokud vim jen produkuji...vyvojari jsou Team Bondi..ale ma to klasicke R* rysy....viz otevreny svet a spoustu hodin zabavy...Jen se bojim ze nebude ohlasena limitka...snad alespon zmenej ten prisejnej boxart...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GTA i RDR bezi na RAGE...je dost mozne ze L. A. Noire taky, ale treba mimika obliceju je nejaky interni engine (ci nastvba)....protoze mimika je naprosto neuveritelna, kdyz jsem prvne videl video ukazujici motionscan, cumel jsem s otevrenou hudbou...

EDIT: Rychly pruzkum googlu ukazal, ze L.A. Noire nebezi na RAGE ael skutecne na nejakym internim Bondi enginu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak red dead mě vůbec neoslovila ale toto to bude jiný šálek kávy... na Heavy Rain jsem koukal jak tele na nový vrata a toto bude ještě o kousek dál. Líbí se mi jak se posouvají hranice technologií vpřed

Nerekl bych ze to bude hra podobna HR...to byl preci jen interaktivni film....vetsinou stacilo na spravnem miste ve spravny cas jen neco spravne zmacknout...byla to super hra, ale typove dosti jina nez L.A. Noire...open world hra s durazem na reseni pripadu a vyslichani (proto ta super mimika)...jen mam strach aby to nebylo (pro bezneho hrace a ne zas tak zapaleneho detektiva jako jsem treba ja) moc slozite....ale kupuju tak jako tak...jen at se mi hezky kouri od hlavy...kupuje nikdo z game.co.uk? K predobjednavce maji jeden pripad navic..za ten se jinak bude muset pozdji platit ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu