For_est-5 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Chci se zeptat jestli nemáte o této hře nějaké info nebo jestli jste ji nehrály pokud už vyšla vůbec Tady je jeden odkaz z mála:http://www.rockstargames.com/lanoire/splash.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 První detaily o L. A. Noire 7.2.2010 11:45 | autor: Ondřej Škoch | multiplatformní | trvalý link | diskuse (0) Byl to dlouho utajovaný projekt, obklopený mnoha spekulacemi. Nyní konečně víme některé detaily o titulu L. A. Noire. Potvrdilo se, že hra bude opravdu zasazená do Los Angeles, perfektně rekonstruovaného podle roku 1947, kdy se děj odehrává. Ačkoliv však jde o otevřený svět, v žádném případě nečekejte styl Grand Theft Auto a střelbu po všech, co se namanou. Hrajete detektiva Cole Phelpse, který řeší kriminální případy, takže hra nabízí směs průzkumu a hledání důkazů, výslechů a rozhovorů. Samozřejmě o akci patrně nebude nouze. Na scéně zločinu nebudou žádné na sebe upozorňující stopy, pěkně si vše budete muset pečlivě prozkoumat a dedukovat. Vývojářská firma Team Bondi používá údajně revoluční techologii pro dialogy mezi postavami. Ta spočívá v tom, že motion capturing u herců, podle kterých jsou tvořené postavy, se soustředil na tváře. Výsledkem ve hře je pak nutnost sledovat výrazy obličejů a uhodnout, zda vám podezřelí lžou, nebo něco tají. Dialogy pak probíhají podobným systémem výběru otázek a reakcí jako u Mass Effectu. Zatím není nic jasného o přestřelkách, či využívání vozidel. Zdroj: ign Prosím moda o zařazení do sekce PS3 HRY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Prohnilé Město andělů ve hře L.A. Noire Foto: internet Podívejte se na nové screenshoty ze hry. Kdepak, tohle není Mafia II. To je L.A. Noire z dílny Team Bondi. Herní magazín Game Informer zveřejnil na svých stránkách několik nových screenshotů z této ambiciózní detektivky, kterou produkují Rockstar Games. Staneme se detektivem, který řeší vraždy v Los Angeles 40. let. Budeme prozkoumávat místa činu, hledat stopy, mluvit se svědky a vyslýchat podezřelé. Prostě pořádná policejní práce a bez berliček, které by nám zvýraznily důležité předměty apod. Mezi hlavní přednosti hry pak má patřit grafické provedení. Díky snímání pohybů skutečných herců pomocí technologie motion capture se mají všechny postavy ve hře chovat naprosto přirozeně a realisticky. L.A. Noire by měla vyjít koncem tohoto roku na konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Foto: internet Foto: Oficiální zdroj Foto: internet Foto: internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 Objevily se nové screenshoty, prohlédnout si je můžete zde :) : http://www.playstation.hodnoceniher.cz/?p=3335#more Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Září 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2010 L.A. Noire odloženo na příští rok Detektivky z otevřeného světa Los Angeles roku 1947 L.A. Noire od vývojářského týmu Team Bondi se již letos nedočkáme. Vydavatelská firma Take-Two oznámila, že hru odkládá do první poloviny roku 2011. Přitom L.A. Noire bylo ohlášeno již na letošní září. Původně hra exkluzivně pro PlayStation 3 vyjde také na PC a Xboxu 360. Důvod pro odklad vydání Take-Two neuvedla. Takže pokud se vám líbí gangsterky ze starých časů, musíte se plně věnovat právě vyšlé Mafii 2, protože kdy L.A. Noire opravdu vyjde, to je ve hvězdách. Přitom analytici právě Take-Two varovali, aby neustále neodkládala vydání svých her. Zdroj: shacknews,bonusweb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Debut trailer téhle fantastické hry: Píše se rok 1947, v Los Angeles řádí sériový vrah a vy v roli detektiva musíte odhalit jeho identitu. V akční detektivce z otevřeného světa L.A. Noire budete tedy sledovat krvavou stopu, kterou za sebou zanechává. Těšit se můžeme na detektivní práci, tedy hledání důkazů a stop, tentokráte nás ale prý čeká tvrdá kriminalistická práce. Hra od Team Bondi pod křídly Rockstaru nabízí otevřené prostředí města, honičky s automobily, tvrdé přestřelky a samozřejmě výslechy podezřelých. Právě na nich si prý dali vývojáři hodně práce, animace obličejů jsou tak propracované, že tváře mají svými výrazy působit tak, že poznáme kdy osoba něco tají nebo lže. Původně hra pro PS3 vychází příští rok na PC, PS3 a Xbox 360. Podívejte se na debut trailer, vypadá slibně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 tak se mi zdá že rockstar nic jiného než otevřený svět + nějaký děj neumí :D doufám aspoň že to nepojede na stejným enginu jako GTA4 a Red Dead Redemption :) ne že by to byl špatný engine ale dát to do každé hry co udělají mi příjde blbý ! mohli by to aspoň vylepšit protože když do vás narazí auto a vy letíte po zemi 50 metrů pak narazíte o patník a vyletíte dalších 50 metrů do vzduchu tak je to hrozný.... hadrový panák super ale tohle by mohli zkrotit :D jinak to vypadá fakt dobře... ta grafika sice je jak z GTA4 (zvlášť ty obličeje) ale ta mimika vypadá fakt dobře, tak doufám že se jim to povede ;) EDIT: ale myslím že to GTA4ce bude hodně podobný... jdou tam vidět i ty sekaný pohyby postav který známe z GTA4 atd. atd. :) ale třeba to do jara vylepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ON6o1QhTjgs&feature=player_embedded Tohle vypada jednoduse uzasne, nikdy jsem ve hrach nic podobneho nevidl. Tohle bude bomba a sazka na jistotu. Jdu objednavat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps3-xbox360 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Vypadá to úžasně.Už takový např .: Heavy rain měl opravdu povedené obličeje ,ale tohle je ještě o hodně tříd napřed plus skvělá mimika obličeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Tak hra vyjde bohužel "Až" 17. května. Novy trailer http://www.youtube.com/watch?v=YKEFtAIe74U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Únor 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2011 Viděli jste to nový videjko ze hraní? Vypadá to naprosto úžasně, pro mě je to nejočekávanější hra 2011. Naprosto skvělý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaZoX Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Jenom je škoda že u hry nebude čeština, s mýma základama eng to bude velkej oříšek něco rozlousknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Tak jestli to bude na úrovni jako Heavy rain, tak to nebude zase tak strašný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 Na tuhle gamesu se opravdu těším, taková zmýšenina Mafie a GTA v podání Policisty, ještě by to chtěl COOP nebo aspon MP a byla by to totální bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 mělo by to být jako Mafia a Heavy rain dohromady a nic takovýho neexistuje. Tohle je můj žánr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 http://www.eurogamer.cz/videos/l-a-noire-prvn-video-z-hran Trailer v CZ (titulky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Tak se pry dockame hraci doby mezi 25-30 hodinami pocitaje pouze hlavni mise....a to je pozehnane zabavy...uz aby bylo 20. Května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 25 až 30 hodin a ještě k tomu v roli detektiva? To je úžasný, takže nic takovýho jako Homefront aneb 5 hodin? To jsem docela rád, ale co by jsme mohli čekat, je to přece Rockstar, ty většinou nesklamou nikdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 25 až 30 hodin a ještě k tomu v roli detektiva? To je úžasný, takže nic takovýho jako Homefront aneb 5 hodin? To jsem docela rád, ale co by jsme mohli čekat, je to přece Rockstar, ty většinou nesklamou nikdy :) Trosku jina hra nez Homefront :) Jinak neni to tak uplne hra od rockstaru, tyy pokud vim jen produkuji...vyvojari jsou Team Bondi..ale ma to klasicke R* rysy....viz otevreny svet a spoustu hodin zabavy...Jen se bojim ze nebude ohlasena limitka...snad alespon zmenej ten prisejnej boxart... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Co se tak koukám na gameplaye tak GTA4, RDR, a tahle hra běží na stejném enginu ne? Ne že by to bylo špatně ale naopak by to bylo skvělé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 GTA i RDR bezi na RAGE...je dost mozne ze L. A. Noire taky, ale treba mimika obliceju je nejaky interni engine (ci nastvba)....protoze mimika je naprosto neuveritelna, kdyz jsem prvne videl video ukazujici motionscan, cumel jsem s otevrenou hudbou... EDIT: Rychly pruzkum googlu ukazal, ze L.A. Noire nebezi na RAGE ael skutecne na nejakym internim Bondi enginu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 tak red dead mě vůbec neoslovila ale toto to bude jiný šálek kávy... na Heavy Rain jsem koukal jak tele na nový vrata a toto bude ještě o kousek dál. Líbí se mi jak se posouvají hranice technologií vpřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 tak red dead mě vůbec neoslovila ale toto to bude jiný šálek kávy... na Heavy Rain jsem koukal jak tele na nový vrata a toto bude ještě o kousek dál. Líbí se mi jak se posouvají hranice technologií vpřed Nerekl bych ze to bude hra podobna HR...to byl preci jen interaktivni film....vetsinou stacilo na spravnem miste ve spravny cas jen neco spravne zmacknout...byla to super hra, ale typove dosti jina nez L.A. Noire...open world hra s durazem na reseni pripadu a vyslichani (proto ta super mimika)...jen mam strach aby to nebylo (pro bezneho hrace a ne zas tak zapaleneho detektiva jako jsem treba ja) moc slozite....ale kupuju tak jako tak...jen at se mi hezky kouri od hlavy...kupuje nikdo z game.co.uk? K predobjednavce maji jeden pripad navic..za ten se jinak bude muset pozdji platit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 já tím nechtěl říci že to bude jako HR, já myslel ty propracovaný postavy a mimiku a LA v tomto ohledu jde ještě dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 V oblicejove mimice urcite, ta je primo revolucni a doufam ze ji zacnou vsichni pouzivat...co se tyce animaci celkove, porad jsem trochu skepticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.