jakubgaluszka Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 prosím objevilo se mi to v pc furt to otravuje(dočetl jsem se že je to spyware bo co)...a nejde mi kuli tomu zapnout spravce uloh ani nemuzu dat spustit-regedit apod... jak to mam odstranit v program files to neni a ni pridat nebo odebrat... zkousim ted malwarebytes anti malvare... nevíte prosím pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 pokud ti to tam blika, tak prave toto je spyware nebo nejaky typ viru. nejlip pouzit soft hijackthis a s logem sup na www.viry.cz do fora tam te toho zbavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
prosím objevilo se mi to v pc furt to otravuje(dočetl jsem se že je to spyware bo co)...a nejde mi kuli tomu zapnout spravce uloh ani nemuzu dat spustit-regedit apod...
jak to mam odstranit v program files to neni a ni pridat nebo odebrat...
zkousim ted malwarebytes anti malvare...
nevíte prosím pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.