kingondra007 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2009 čaute lidi chte bych si sestříhat jednu písničku ale nevim jak nebo včem neměli byste nekdo njáký jednoduchý program na tuto činost??Nepotřebuju nic extra stači mi njáký základní program když tak pošlete link odměna je 200crd Citovat
0 Sim3to Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2009 fruity loops Jinak jestli potrebujes jen neco ufiknout tak jsem to jednou delal prez Sony vegas :D Sice program na video ale jde upravovad i hudbu (jen zakladni funkce) Citovat
0 BioToXx_ Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2009 Cus pokud nehledas pouze nakej jednoduchej tak doporucuju DJskej soft... a to Traktor 3... muzes tam mixovat... pouzivam na sestihavani a pokud je nakej song po tichu tak ho znova nahraju nejviiic nahlas Citovat
0 Guest doprdelecigani Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2009 movie maker :) Citovat
0 th0ca Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2009 urcite doporucuju sound forge, nejen ze si muzes strihat jak se ti libi ale muzes pridat treba i efekty a tak, ja sam v nem upravuju kazdej svuj track kterej vyplodim. Citovat
0 Em3R Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2009 Magix Music Maker - jednodušeji to snad ani nejde xD Citovat
0 perrek Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2009 no tak já doporučuju GoldWave....je to supr prográmek na sestříhání audia Citovat
0 Dark Dragon Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2009 Nero Wave Editor... Ten je nej a je nejlehčí... Citovat
Otázka
kingondra007
čaute lidi chte bych si sestříhat jednu písničku ale nevim jak nebo včem neměli byste nekdo njáký jednoduchý program na tuto činost??Nepotřebuju nic extra stači mi njáký základní program když tak pošlete link odměna je 200crd
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.