tinin Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Našel jsem na YouTube tohle video http://www.youtube.com/watch?v=TsMmlu8corA&feature=related, myslíte si že to fakt de:) nebo to je fake:blink:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 no nevim podle mne je to FAKE protoze je blbost aby sel oddelat ban na xlive (teda jako uzivatelem ne microsoft) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Jde to zmenenim klice desky a to znamena i mechaniky . Jestli to ten cip dokaze netusim ... Co vim tak pry jde z desky vycist kic nejakym specialnim zarizenim s ultrafialovim zarenim tusim . Nekde tady uz o tom padlo slovo . Ale o nikom kdo by to mel vsechno k dispozici a nebo to delal nevim... Ze by mu to na tom video zmenilo cislo desky boxu a zaroven i mechaniky si ale nemyslim takze tak na 99% fake :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 V "podobna videa" sou spousty videi s odbanováním xboxu a všechny přez ten "Infectus" takže to podle mě je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Samozrejmne ze to jde pres ten Infectus ale jen na prvnich modelech X360 tusim ze vsechny bez HDMI "pak zmenili Kernel" a snima to uz nejde. S infectusem jde i zmenit region. atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 To znamená, že pokud bych sehnal Infectus např. :D z USA, pak se např. v Německu domluvil s nějakým tím co se v tom vyzná a nechal si změnit ten code tak bych se mohl nechat takto Unbanovat? Posléze změnit Region, např na NTSC-U/J škoda že nejde na RegionFree to by bylo super, takže by mi to vyhovovalo... Pouvažuji, s pěnezmi na tom nejsem nejlépe a znovu již nechci zasahovat do vnitřností xka, co já vím mám ještě RroDovou edici, ale mám přidaný větrací zařízení, uvidíme uvidíme, zní to lákavě, jenže když to vezmu z druhé strany tak platit za Infecta, chiperovi, a ještě Gold live úřet by mě vyšlo aspoň na 2500Kč ne?:ziped: to už je trošku víc no... Takže uvidíme příští rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 A kdyby to slo tak pres jaky kabel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 I na novych xboxech s HDMI jde mislim pres infectus downgradovat kernel. Pak tam zmenis vsechno co chces, ale levnejsi je xbox prodat a koupit jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Co vim ja tak downgradovat jde jen na tech starsich prave na nejakej ten s kterym jde unlock regionu, change KEY atd.. a u novej to prej nejde downgradovat. "pokud tam nedostanes ten deravej kernel neni sance jake koliv zmeny". aspon takhle sem to cetl, ale aktualni info presne nevim nesleduju to protozene nemam Infectus ... Ale asi ho objednam casem ten region mne laka hlavne na Only Ntsc-j Gamesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Izmail360 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Nevim jak u jaspera ale treba u prvnich verzi s HDMI to slo. Edit kazdopadne je to zbytecnost, nevyplatise to a ani na NTSC hry, kdyz jsou i Region Free :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Nevim jak u jaspera ale treba u prvnich verzi s HDMI to slo.Edit kazdopadne je to zbytecnost, nevyplatise to a ani na NTSC hry, kdyz jsou i Region Free :D treba MLB 2K9 neni region-free ale jen NTSC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 A spousta japonskejch strilecek ala RAIDEN jsou jen NTSC/J ale to je jen pro fanouskz takovzch her... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 mno zajimave, kolik to tak stoji? ted se treba prodava na aukru xko z usa :P fakt tam jde jen o to hdmi? nic jineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 De o to že verze bez HDMI maji zastaralejší HW kde eště nejsou opravený určítý chyby ktery infectus využívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 I na novych xboxech s HDMI jde mislim pres infectus downgradovat kernel. Pak tam zmenis vsechno co chces, ale levnejsi je xbox prodat a koupit jinej Ale kdo by chtel koupit zabanovany Xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts