Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Unnbaned Xbox?

tinin

Recommended Posts

• Moderators

Jde to zmenenim klice desky a to znamena i mechaniky .

Jestli to ten cip dokaze netusim ...

Co vim tak pry jde z desky vycist kic nejakym specialnim zarizenim s ultrafialovim zarenim tusim .

Nekde tady uz o tom padlo slovo .

Ale o nikom kdo by to mel vsechno k dispozici a nebo to delal nevim...

Ze by mu to na tom video zmenilo cislo desky boxu a zaroven i mechaniky si ale nemyslim takze tak na 99% fake :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To znamená, že pokud bych sehnal Infectus např. :D z USA, pak se např. v Německu domluvil s nějakým tím co se v tom vyzná a nechal si změnit ten code tak bych se mohl nechat takto Unbanovat? Posléze změnit Region, např na NTSC-U/J škoda že nejde na RegionFree to by bylo super, takže by mi to vyhovovalo... Pouvažuji, s pěnezmi na tom nejsem nejlépe a znovu již nechci zasahovat do vnitřností xka, co já vím mám ještě RroDovou edici, ale mám přidaný větrací zařízení, uvidíme uvidíme, zní to lákavě, jenže když to vezmu z druhé strany tak platit za Infecta, chiperovi, a ještě Gold live úřet by mě vyšlo aspoň na 2500Kč ne?:ziped: to už je trošku víc no... Takže uvidíme příští rok...

Odkaz ke komentáři

Co vim ja tak downgradovat jde jen na tech starsich prave na nejakej ten s kterym jde unlock regionu, change KEY atd.. a u novej to prej nejde downgradovat. "pokud tam nedostanes ten deravej kernel neni sance jake koliv zmeny". aspon takhle sem to cetl, ale aktualni info presne nevim nesleduju to protozene nemam Infectus ... Ale asi ho objednam casem ten region mne laka hlavne na Only Ntsc-j Gamesky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu