Spoon Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Zdar all potrebuju udelat recovery na mini notebooku CD s recovery mam to ktere bylo u toho mechaniku taky mam,ale kdyz si dam menu z CD zadna nabidka na recovery tam neni tak si otevru primo CD a tam to je ale je to naky soubor .GHO , Poradite mi tedy jak to mam udelat? diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Nejak nechapu.. Potrebujes reinstalovat system? Normalne stahni CD od Windows a nadatli tam pri instalaci ten seriak, co jsi dostal k notesu (nebo je nalepen zespodu notesu). Data si predtim zalohuj na nejakej externak treba a je to vyreseny ne? Tyhle "recovery CD" jsem nikdy nechapal.. vzdy byly k nicemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spoon Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Uz mam vyreseno,stacilo dat bootovat z CD a pak se to reinstalovalo a notas je zase jak kdybych ho pritahl domu a windows nove.pls lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spoon
Zdar all potrebuju udelat recovery na mini notebooku CD s recovery mam to ktere bylo u toho mechaniku taky mam,ale kdyz si dam menu z CD zadna nabidka na recovery tam neni tak si otevru primo CD a tam to je ale je to naky soubor .GHO ,
Poradite mi tedy jak to mam udelat? diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts