Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mam zavirovanej kompl?

Otázka

Odesláno

Cau mam problem se svim komplel (Windows XP)...

Startnu pocitac a po chvili me vyskoci takova ta chybova tabulka s nadpisem services.exe a muzu zvolit to Neodesilat nebo Odeslat informace o chybe nebo nevim prsne jak to je...

Dale se me zobrazi mala tabulka s nadpisem ''Vypnutí systému'' s odpocitavanim jedne minuty...Je tam napsana ''Vypnuti vyvolala NT AUTHRISITY\SYSTEM a dole je jeste Zpráva a v ni neco ''C:\WINDOWS\system32\services.exe

No kdyz to necham tu minutu tak naskoci ta velke modra obrazovka s nejakyma napsanyma vecma ze muzu mit poskozenej hardware atd...

Taky se me treba stava ze me naskoci ICQ a Skype ktery fungujou uplne normalne a Internet Explorer, Mozilla Firefox a ano Google Chrome nefungujou jako kdybych tam nemel Internetovy pripojeni...

Kdyztak kdyby jste nekdo meli nejake vysvetleni nebo radu byl bych rad aspon za to at vim co s nim mam :)

Sry ze to je tak blbe napsane a popsane :)

Kdyztak poslu credits ;)

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

format neni treba, staci reinstal bez formatu.. Pak system bude cistej do doby, nez zase spustis ten balast, co to zpusobil - ale tomu se nevyhnes, pokud stejne vse zalohujes a pak to jednou spustis treba ze zalohy nebo pokud budes zalohu kopirovat zpet..

Hod sem prosimte log z hijackthis! A vyresime to treba i bez reinstalu.

• 0
Odesláno

kamos to mel taky.. stahni si combofix a pust.. ten to smaze a vse bude oka:)

EDIT: vic informaci.. je to virus sasser... zkus to smazat pomoci http://www.symantec.com/content/en/us/global/removal_tool/threat_writeups/FxSasser.exe

nebo

http://www.symantec.com/content/en/us/global/removal_tool/threat_writeups/FixBlast.exe

Odkrýt skrytý obsah
  • 0
Odesláno

Diky mefistos moc za tu radu na odvirovani komplu :) Zkusil jsem ty dva prvni programi a oba me nahlasili ze v mim kompu nic neni...Pak jsem zkusil ten treti a trvalo to docela dlouho...Resetoval se pocitac pak promazaval hafo veci v Program Files a v C:/...Nakonec me tam neco nainstaloval a ted uz to asi nedela problemy Jsem uz asi 2hpdoky na komplu a zadny vypadavani netu a chybovy hlasky ;)

Diky i ostatnim ;) Snad to nejakou dobu vydrzi...

• 0
Odesláno
  :.Dragunov.: napsal:
Diky mefistos moc za tu radu na odvirovani komplu :) Zkusil jsem ty dva prvni programi a oba me nahlasili ze v mim kompu nic neni...Pak jsem zkusil ten treti a trvalo to docela dlouho...Resetoval se pocitac pak promazaval hafo veci v Program Files a v C:/...Nakonec me tam neco nainstaloval a ted uz to asi nedela problemy Jsem uz asi 2hpdoky na komplu a zadny vypadavani netu a chybovy hlasky ;)

Diky i ostatnim ;) Snad to nejakou dobu vydrzi...

nemas za co:) moc dobre vim jaky to je mit svinu v pc... a kdyz vim co je to za hajzla a jak se ho zbavit.. rad pomuzu.. :) bohuzel sem se ale mejlil a nebyl to sasser ani blaster.. ale combofix je univerzalni na tyhle svine tak pomohl az ten.. este bych ti doporucil stahnout http://www.ccleaner.com/ a tim si vycistit jak registry tak pc.. je to nejlepsi program na to...

Anonymous_ napsal:
No.. tohle se ti na PC dostalo samo, ani jsi nemusel nic potvrzovat z cehoz vyplyva ze,

1) nemas aktualizovanej system (SP3)

2) nemas firewall..

.. antivir nepotrebujes, kdyz budes dodrzovat tyto dva body.

kdyz sem hledal poprve nejaky info o tom viru.. bylo to prresne o tom ze pc nemel potrebne aktualizace... takze naprostej souhlas.. ja nemam ted vir docela dlouho( na moje pomery:D:D:D) jen proto ze aktualizuju a mam permanentne Firewall v pc

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu