Rajce Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Udělal sem klan Console-Forum.net, když se připojíte tak mi prosím napiště váš nick, abych to mohl potvrdit :) http://mybrute.com/team/38592 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Bracho co to je za hru ?? Rad bych se pripojil 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 http://rajcecool.mybrute.com, je to hra ktera je jenom vo nahade, mas 3 figty na den... sám to vyzkoušej (napíšeš nick, vybereš vzhled a dáš validate) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 jsem pripojenej do clanu :D KusKretenka jméno mé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 http://rajcecool.mybrute.com, je to hra ktera je jenom vo nahade, mas 3 figty na den... sám to vyzkoušej (napíšeš nick, vybereš vzhled a dáš validate) uz parim vypada to dobre :-D ale newim jak se pridat do toho klanu :cheesygrin: E: muzu si nak zvysovat silu,obratnost atd ?? Jinak sem SyNdRoX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 uz parim vypada to dobre :-D ale newim jak se pridat do toho klanu :cheesygrin: ten link uplne na hore a join clan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 ten link uplne na hore a join clan ok to uz bych mel... mam am zadost... a jak zvysuju tu silu atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 ok to uz bych mel... mam am zadost... a jak zvysuju tu silu atd ? Všechno náhodně když se ti zvýší lvl, ty jen vybíráš fighty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Všechno náhodně když se ti zvýší lvl, ty jen vybíráš fighty jj OK diky jinak sorry za tyhle otazky ale potreboval sem to vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 NezeruSutry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Cvakiitho :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 samaritanec -to jsem ja:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 malejbobr jméno mé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Mefistos s Lachtanem tam nejsou, požádejte znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 takze tez se pridavam jako miber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 WertyCze, mám nového bruta protože u Wertycally(ho) nejde dát heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 jak ziskam zbrane mam porad neco ze silou ale zbran nikde uz sem skoro 4 lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Všecko je o náhodě v této hře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Pořád se mužete přidávat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 LoLoLoliik - mám bílího vlka, někdy mají problém mě dát i lvl 15+ xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 LoLoLoliik - mám bílího vlka, někdy mají problém mě dát i lvl 15+ xD Nejseš tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 A co mám dělat? Dal sem - přidat se do clanu a neděje se nic xD Už jsem něco odmáčkl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 uz sem se pridal...Jacob3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Ja taky ,.. jen me potvrd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.