Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hrejte.cz xbox

Rawmen

Otázka

Ahoj lidi, chci si koupit svoje první xko. A rozhodl jsem se ho koupit na hrejte.cz konkrétně tohle: http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=555.

Máte stímhle shopem dobré zkušenosti? Chtěl bych si koupit flashnuté abych stim nemusel někdě lítat. Navíc takhle mám záruku, že to bude provedeno dobře ne?

Pár doatazů

1) pokud dám xko vedle TV na stojáka a nebudu snim hejbat budou se škrábat DVD?

2) pokud bude mít okolo sebe dost prostorů (jakože nebude nikde uzavřen) tak neni tak velká pravěpodobnost, že vyhoří ne?

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Ahoj lidi, chci si koupit svoje první xko. A rozhodl jsem se ho koupit na hrejte.cz konkrétně tohle: http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=555.

Máte stímhle shopem dobré zkušenosti? Chtěl bych si koupit flashnuté abych stim nemusel někdě lítat. Navíc takhle mám záruku, že to bude provedeno dobře ne?

Pár doatazů

1) pokud dám xko vedle TV na stojáka a nebudu snim hejbat budou se škrábat DVD?

2) pokud bude mít okolo sebe dost prostorů (jakože nebude nikde uzavřen) tak neni tak velká pravěpodobnost, že vyhoří ne?

Předem děkuji.

1) ne nemeli by se poskrabat...

2) je to revize Jasper takze nejnovejs verze co ma malou pravdepodobnost prehrivani....

A jinak eshop dobrej... snad nejlepsi...

Odkaz ke komentáři

• 0

re.connect ti odpověděl na všechny otázky takže já se jen přidám,hrejte.cz je dobrej obchod,jedině pozitivní názor mám

to re.connect: opravdu je to revize jasper,nikde sem si toho nevšim(neber to jako provokaci,fat se jenom ptám:) )?

Odkaz ke komentáři

• 0

sám jsem koupil od hrejte a vše je v pohodě, veškeré dotazy co k nim mám mi vždy zodpoví mejlem do 24 hodin, tak si myslím že i případné řešení problémů budou v pohodě

a k otázkám :

1. mám na ležáka a žádný problém

2. nevěřím že by si to obchod s dobrým jménem lajzl, že by poslali něco jiného než píšou, za pár ušetřených korun mít špatnou reklamu :-)))), takže je to určitě Jasper

Odkaz ke komentáři

• 0

Jeste bych se chtel zeptat na par veci:

Vcem je lepsi pokud mam xko s HDD.

Kromě:

1)nepůjde mi GTA IV (docitani textur)

2)nebudu moc stahovat dema atd.

+

1)vim ze to setri mechaniku

2)nevydava to hluk

3)rychlejsi nacitani

Kdyz nebudu mit s HDD odejde mechanika rychle?

Jsou ještě nějaké vyhody HDD?

Nejvíc mi vadí, že i když si koupim s HDD a nainstaluju hru tak prej stejně musim mít DVD v mechanice.....prvnimu dam thanks.:bash:

Odkaz ke komentáři

• 0

No sakra tak těd nevim jestli si mám vzít s HDD nebo bez, když si vemu s HDD tak si budu muset pucit 2000,- sice je vratim, ale nevim aby to nebylo zbytečné kupovat si to stim HDD. Projevuje se to i u jinych her? Nebo jen GTAIV a u "přídavků"?

Kčemu je ten Thanks?

Odkaz ke komentáři

• 0

nevim taky kdyz sem kupoval xko v lednu 09 kupoval sem verzi arcade bez hdd... a po 2 dnech me prisla lost planet ... hrat se to dalo uplne v pohode ale poslouchat mechaniku jak cte je hrozny ... tak sai po mesici sem sehnal na aukru novej 120gb hdd a tedka sem max spokojenej hry jedou plynule a xko je krasne tichy...zalezi jen na tobe jestli chces xko s hdd a nebo bez... dokoupit ho muzes kdykoliv

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokud ale HDD dokoupim vyjde mě to dražší ne?

A to je ten hluk mechaniky tak hroznej?

Tak to teda asi koupim stim HDD.

no pokud budeš mí repráky na trochu hlasitejc tak to neva:Dale jinak docela,někdy to zní až hrozivě pro mechaniku, jinak HDD je drašší když se koupí samostatně,ale zaléží jak si ho koupíš,jestli bez krabičkcy+kabel(levnější,ale desingově hrozný) nebo s krabičkou
Odkaz ke komentáři

• 0
No to ja zase nemuzu moc drtit repro v TV. Hlavně večer. By mě naši zabili.:)A zase hrát bez zvuku neni ono.

Tak asi koupim s HDD ať pak nemusim nic dokupovat.

a to je přesně ono, v noci, když máš bejt ticho,bez HDD ti to bude řvát jak ....:)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu