Spoon Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Zdar da se to nakym jednoduchym zpusobem udelat?jde mi o to ze se mi do ruky dostaly bezdratovy sluchatka a nemam na ne stanici tak jesli jde nak zvuk z bedny do PC abych je mohl mit pres BT? asi ne co?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 AUX vystup zvuku z TV (nebo vystup na sluchatka na TV) ... do mikrofoniho vstupu na pc .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BERGY_21 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Nevim jestli ti pomuze tohle, ale jako nejednoduší se mi zdá kabel 3,5 Jack - 3,5 Jack, jeden konec strcit do sluchátkového výstupu u televize, druhý konec strcit do LINE-IN konektoru na zvukove karte PC (vetsinou má modrou barvu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BERGY_21 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Aha, tak než jsem to nadatlil tak "Manousp" byl rychlejsi ... akorat s tim MIC vstupem nevim, ja ho vzdy pouzival jen na mikrofony a zvuk z extrerniho zdroje tahal prave pres LINE-IN. Někdy se ale stavá, že to cestou vezme "brum" od nějakého trafa či zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Pokud mas line-in, tak urcite pouzij ten. Mic pouzivej na tohle jen v krajnim pripade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spoon
Zdar da se to nakym jednoduchym zpusobem udelat?jde mi o to ze se mi do ruky dostaly bezdratovy sluchatka a nemam na ne stanici tak jesli jde nak zvuk z bedny do PC abych je mohl mit pres BT? asi ne co?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.