Senpu Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Už je gameplay na Left 4 Dead 2!!! http://www.youtube.com/watch?v=A-jmYz1PzV8 Docela se mi libi ze uz to je i za dne a taky nejake nove zbrane :) Více info -> http://www.slum.cz/novinky/l4d/prvni-stripky-o-left-4-dead-2/ Jak už víte z predchozího příspěvku, Valve včera na výstavě E3 ohlásilo vydání pokračování Left 4 Dead už na podzim tohoto roku, presněji na 17. listopad. Pojdme se podívat na seznam hlavních novinek, které dvojka přinese: 5 nových kampaní odehrávajících se na jihu USA, hrát se bude i ve dne a kampaně budou mít určitou návaznost noví přeživší: Nick (v obleku), Ellis (mechanik), Rochelle (holka) a Coach. noví special infected. Jedním z nich je Charger, podobný Tankovi, ale menší a rychlejší. (je videt v traileru) nové zbraně: uzi s tlumičem, přesnější útočná puška, semi-automatická snajperka a nová brokovnice přibudou i melee zbraně: motorová pila, sekera, panvička a baseballová pálka vylepšena by měla být i gameplay včetně directora zdroj : left4dead.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 pekne, uz se tesim, doufam ze zabavi dele nez L4D co ta uzi s tlumicem, me to pripada jako TMPcko.. neni to nahodou? To je takovy uzi s tlumicem TMP je takovy pro muze zakona, a uzi pro muze vybuchu atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Neni to gameplay z PC verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 No pěkné ,jen bych se chtěl zeptat jestli 1.díl byl dobrej(mám na mysli pouze single player) nebo to je spíš o multáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Zapomněl si na novou pistolku (glock), pak je nově udělaná krev a poškození zombieků, nový ohěň vlastně trošku vylepčená grafika :-) to azgard: S kamarádama,sám zábava jen na chvíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Pokud vás baví masité střílečky, běž a prostřílej se k L4D. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 huste :D už mam cez steam store predobjednavku (na pc verziu), 27.10 vyjde demo pre tych co to už maju objednane cez store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mam dotaz ... Jde tam hrát Split screen i ve 3hráčích nebo jenom ve dvou ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mam dotaz ... Jde tam hrát Split screen i ve 3hráčích nebo jenom ve dvou ? :( Vzhledem k tomu, že jde ve 4ech, mel by jit i ve 3ech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Vzhledem k tomu, že jde ve 4ech, mel by jit i ve 3ech Možná špatně položený dotaz :) myslel jsem offline na jedné konzoly ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Pochopil jsem te, bylo by asi dementni hrat splitscreen po live.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 mám stupidní dotaz asi.. tuto hru jsem nikdy nehrál takže bych se chtěl zeptat jestli je tu nějaký singleplayer na xku? pokud ano tak na jak dlouho je kampaŇ? nebo je to jen multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.