bobo Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 vsimam ze je tady hodne lidi kteri vlastni wii ... mam navrh : pridavejte sem svoje cisla , aby si vas ostatni mohli pridat do pratel :) ja sem pridam svoje cislo zitra az ho zjistim. Doufam ze to bude mit alespon nejaky ohlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 kua a kde to je??? ja mam WII pripojene na web ale zadne kanaly na brouzdani tam nemam :-( tak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 musis dat ze nejsi v cr ale treba UK a pak jit na aktualizace a ono ti to stahne operu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 jojo ja na to vecer prisel ze sem hodil jinej region a teprve potom z toho SHOPU to ztahnul... ta opera je tam fakt cool :-) jeste kua ten modcip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 no jo ... ale me tady slo o neco jineho :D kazda konzole ma svoje vlastni identifikacni cislo. Muzeme si ty cisla vymenit a posilat si zpravy nebo delat nejake jine lumparny pres net ... ale nejlůepsi to bude az budou vychazet online hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 toz ja vecer hodim vokem na to numero, pokuid je to jen jedno pro celou konzolu... nebo je to pro kazdeho usera extra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2007 nene pro kazdou konzoli jedno :) je zobrazeno v sekci zpravy tam nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2007 0417 4013 4355 3488 hodte taky nekdo svoje at testnem MSG.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 3167 1564 1071 6065 ale me to nejak blbne nechce mi to nic odeslat :( muWme skousel jsem to ale nejde mi to odeslat :( ani email nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2007 popsal jsem ti postup ve vedlejsim threadu ( http://console-forum.net/showthread.php?t=8280) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.