Xbox360man Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Cau stahl jsem si Lineage tu novou verzy : Lineage II Chaotic Throne: Gracia Final Client Ale cetl jsem ze jsou free servery a i placene . Chtel jsem se zeptat kde se regnout a jak hrat na to free aby to bylo zadarmo .-) Jde me o to abych neco neudelal a nehral na officiálech ( plecene ) to NE !!! Napsal by me teda nekdo prosim jak mam hrat tuto verzy tehle gamesky jak ji mam hrat zadarmo .-) prosim jen ty co to vedi na 100% !! co hraji na free serverch . Ty co o tom nevedi nebo to nevi jiste prosim nepiste diky jde my o to aby to bylo na 100% dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 najdi si web nejakeho free serveru, tam mas vetsinou napsanej celej navod jak se na ne pripojit. Bohuzel na Gracii Final je zatim minimum serveru...spis sis mel stahnout Gracii Part2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Gracia FINAL je na prt ,.. ty skilly nejsou vychytané ,je to samý BUG. Stáhni si Lineage 2 Interlude a pak najdi free server podle tvych predstav na nejakem foru (lineage fansite treba) a postupoj podle návodu na jejich webu. Je to primitivní. Muzes jit treba na server ,ktery mam v podpisu ,je to vychytany server s minimalním počtem bugů a s GM teamem ,který je tam skoro furt ,ale mě už tam nenajdeš ,už jsem na serveru měl maximalní eqip -> pak je to nuda ,kdyz davam vsechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Tak Gracia Final ma hodne bugu, ale nejsou poznat. Skilly nejsou vychytany ? :lol: Dobrej vtip v Gracia Final jsou skilly snad nejvic vychytany :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Leny pls gracia : http://lineage2dreams.com/ Je to zdarma ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Ano toto je free protože original server mají rate 1x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Takze staci mi jenom ten klient co jsem si stahl . a regnuti tady na tom webu a pojede to zdarma jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 ne jeste musis stahnout jejich system a updatnout si host Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 JJ uz hraju tak LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 :google: Lineage 2 top 200 servers a hned prvni link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Cau stahl jsem si Lineage tu novou verzy : Lineage II Chaotic Throne: Gracia Final ClientAle cetl jsem ze jsou free servery a i placene . Chtel jsem se zeptat kde se regnout a jak hrat na to free aby to bylo zadarmo .-) odkaz: http://kamael.cz zkus ho 8) Českej,FREE a docela dost lidi ale je to spis Hight rate. Osobnej sem zkousel a spokojenost :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 High Rate výraz se většinou používá až od 70x nahoru. No nic du hrat na GP :) Rate 2x xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.