WoKo_O Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Hrajete nekdo tyhe auticka.?? Mohli bysme dat nejakou soutez..to by se jeste vymyslelo.. Chci vam ukazat video ve sjezdu hory..by myself..mate neco podobnyho.?? Ukazte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Obcas si zahraju Multiplayer Rank: Senior Profiessional *** jeste ais 20xp a mam dalsi rank :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Nezahrál by někdo po netu ? :) Pokud ano ozvěte se na 458-855-048 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Kdybych mel vykonnejsi zelezo.. Muzu zaparit leda neco starsiho xD Jinak - na sipkach se to musi hrat hrozne - kup si volant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Mám volant ;) Ale hraju na ntb. a na šipky už sem si zvykl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 To bylo na woko.. Na tom videu hraje na sipkach, ale to je jedno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Jj hraje , já mám třeba todle taky na šipkách :D Nejvíce se mi líbí ta dlouhá zatáčka jak předjedu toho prvního :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 ja obcas taky zaparim ale jede mi to jenom na nizke detaily (na ntb) i kdyz mam ntb splnuje doporucene pozadavky jo a zkousel jsem grida hrat na volantu (nejaky starsi kram) a na sipkach nebo na gamepadu se mi to teda hraje o dost lepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Tak je jasné ,že na Logitechu G25 se to bude hrát asi nejlépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.R0l@nd0 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Je to ozaj super hra.. prešiel som ju.. a môžme niekedy zahrať MP.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.