blade12 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 zdar lidi muže te mi poradit jak čistit vnitřek ps3 nnei na to nejaka fligna ?? :) diky :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Na PS3 odborník nejsem :D, ale mrkni se sem http://console-forum.net/showthread.php?t=49859&highlight=PS3+hu%E8%ED 1, Vyndejte disk z PS3 2, Vypnete PS3 do standby modu (cervene svetlo) 3, Odpojte vsechny kabely krome napajeni 4, ted prichazi tezsi cast :-) 5, vemte PS3 do vyduchu a otocte ho vzhuru nohama tak aby sachta na HDD byla nahore. Tzn PS3 na stojato ale vzhuru nohama 6, nezakryvejte vetraci otvory a za drzeni ve vzduchu pustte PS3 (idealni delat ve dvou) 7, Pockejte priblizne minutu a spusti se fan test. Po tom co vetraky pojedou na maximum pockejte tak 20-30 vterin a otocte ho do spravne polohy. 8, Rychlost vetraku se vrati do normalu a pockejte par vterin s normalni rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Já konzoli vždycky vypnu (úplně, i zdroj a vytáhnu všechny káblíky). Pak všechny mřížky a průduchy vysaji vysavačem (celkem silným). Nikdy se nic nestalo:). Jak někdo říká, že tam proběhne výboj nebo co a nebo, že to zhltne nebo poničí i nějaké součástky, tak to vůbec. Mám 80GB verzi. Když se podíváte jak rozebírají PS3, tak zjistíte, že v podstatě nějaké malé součástky ani nemůžete poškodit, protože všechny tři "komponenty" - HDD, mechanika a základní deska jsou zapouzdřené, takže podle mě není důvod se bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blade12
zdar lidi muže te mi poradit jak čistit vnitřek ps3 nnei na to nejaka fligna ?? :) diky :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.