Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

čišteni konzole ps3

blade12

Otázka

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Na PS3 odborník nejsem :D, ale mrkni se sem

http://console-forum.net/showthread.php?t=49859&highlight=PS3+hu%E8%ED

1, Vyndejte disk z PS3

2, Vypnete PS3 do standby modu (cervene svetlo)

3, Odpojte vsechny kabely krome napajeni

4, ted prichazi tezsi cast :-)

5, vemte PS3 do vyduchu a otocte ho vzhuru nohama tak aby sachta na HDD byla nahore. Tzn PS3 na stojato ale vzhuru nohama

6, nezakryvejte vetraci otvory a za drzeni ve vzduchu pustte PS3 (idealni delat ve dvou)

7, Pockejte priblizne minutu a spusti se fan test. Po tom co vetraky pojedou na maximum pockejte tak 20-30 vterin a otocte ho do spravne polohy.

8, Rychlost vetraku se vrati do normalu a pockejte par vterin s normalni rychlosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Já konzoli vždycky vypnu (úplně, i zdroj a vytáhnu všechny káblíky). Pak všechny mřížky a průduchy vysaji vysavačem (celkem silným). Nikdy se nic nestalo:). Jak někdo říká, že tam proběhne výboj nebo co a nebo, že to zhltne nebo poničí i nějaké součástky, tak to vůbec. Mám 80GB verzi. Když se podíváte jak rozebírají PS3, tak zjistíte, že v podstatě nějaké malé součástky ani nemůžete poškodit, protože všechny tři "komponenty" - HDD, mechanika a základní deska jsou zapouzdřené, takže podle mě není důvod se bát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu