blade12 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2009 zdar lidi muže te mi poradit jak čistit vnitřek ps3 nnei na to nejaka fligna ?? :) diky :psp: Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2009 Na PS3 odborník nejsem :D, ale mrkni se sem http://console-forum.net/showthread.php?t=49859&highlight=PS3+hu%E8%ED 1, Vyndejte disk z PS3 2, Vypnete PS3 do standby modu (cervene svetlo) 3, Odpojte vsechny kabely krome napajeni 4, ted prichazi tezsi cast :-) 5, vemte PS3 do vyduchu a otocte ho vzhuru nohama tak aby sachta na HDD byla nahore. Tzn PS3 na stojato ale vzhuru nohama 6, nezakryvejte vetraci otvory a za drzeni ve vzduchu pustte PS3 (idealni delat ve dvou) 7, Pockejte priblizne minutu a spusti se fan test. Po tom co vetraky pojedou na maximum pockejte tak 20-30 vterin a otocte ho do spravne polohy. 8, Rychlost vetraku se vrati do normalu a pockejte par vterin s normalni rychlosti. Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2009 Já konzoli vždycky vypnu (úplně, i zdroj a vytáhnu všechny káblíky). Pak všechny mřížky a průduchy vysaji vysavačem (celkem silným). Nikdy se nic nestalo:). Jak někdo říká, že tam proběhne výboj nebo co a nebo, že to zhltne nebo poničí i nějaké součástky, tak to vůbec. Mám 80GB verzi. Když se podíváte jak rozebírají PS3, tak zjistíte, že v podstatě nějaké malé součástky ani nemůžete poškodit, protože všechny tři "komponenty" - HDD, mechanika a základní deska jsou zapouzdřené, takže podle mě není důvod se bát. Citovat
Otázka
blade12
zdar lidi muže te mi poradit jak čistit vnitřek ps3 nnei na to nejaka fligna ?? :) diky :psp:
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.