Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Resident Evil 5 Multiplayer

Riddick500

Otázka

Recommended Posts

• 0

Jde, vcera jsem to hral na mojem xku s kamosem. Das spustit hru, zvolis obtiznost, co-op setting musis mit NO LIMITS, attack reaction je na tobe. Start game a zacne hra, teprve ted zapnes druhy ovladac a pak myslim start nebo back tlacitko na druhem ovladaci a objevi se nabidka a zvolis a jedes. Jen to rozpuleni obrazovky je nestandartne, aspon oproti jinym hram co jsem hral co-op.

edit: oboda7 byl rychlejsi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
to Em3R: ale jo de,co-op na jednom xboxu hrajem s bráchou:Djinak,musíš se na každym ovladači přihlásit na nějakej profil a pak normal zapneš hru a na tom druhym ovladači zmáčkni start...ňák se k tomu dostaneš

zrovna že včera sme to kutily s kámošem a jediné co se zdálo jako by šlo bylo že to jde jen přes xlive :D tak sry.. asi to jde zkusím a uvidím :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Cau lidi,

Prihlasil jsem oba ovladace pak zapnul hru a porad zkousim mackat start na druhem ovladaci ale pokazdy kdyz zapnu bud New Game nebo si chci vybrat Chapters tak to nejde ne dva.....Pred spustenim hry mam u toho Co-op Rogue a to nejde nijak prepnout ( Zadne No limits neni na vyber )....Prosim o radu....

zrovna že včera sme to kutily s kámošem a jediné co se zdálo jako by šlo bylo že to jde jen přes xlive :D tak sry.. asi to jde zkusím a uvidím :)

Souhlasim, taky mi to proste nejde jen pres Live.

Odkaz ke komentáři

• 0
Cau lidi,

Prihlasil jsem oba ovladace pak zapnul hru a porad zkousim mackat start na druhem ovladaci ale pokazdy kdyz zapnu bud New Game nebo si chci vybrat Chapters tak to nejde ne dva.....Pred spustenim hry mam u toho Co-op Rogue a to nejde nijak prepnout ( Zadne No limits neni na vyber )....Prosim o radu....

hm, tak to nevim, ze by nejaka jina verze, ale to snad ne, ja mam Resident_Evil_5_RF_XBOX360-KFC. Jinak ja sem druhy ovladac zapinal az ve hre. Ale u CO-OP mam teda na vyber Rogue nebo No limits.

Odkaz ke komentáři

• 0
hm, tak to nevim, ze by nejaka jina verze, ale to snad ne, ja mam Resident_Evil_5_RF_XBOX360-KFC. Jinak ja sem druhy ovladac zapinal az ve hre. Ale u CO-OP mam teda na vyber Rogue nebo No limits.

Ja mam Originalku;) Tak to nevim a hral si to na dva uz ze zacatku? MOzna musim tu hru dohrat:D...Nebo ja uz fakt nevim zkousim to od rana....Cim by to mohlo byt kurna uz:D Takze si nic jineho nenastavoval jo? jen zapnes hru a prepnes z Rogue na No Lomits?

Odkaz ke komentáři

• 0
ale prd jiná verze...prostě jste lamy....doporučuju se s někým připojit přes live a on vás krok po kroku navede....

Prosim nemohl by jsi mi to vysvetlit ja neznam nikoho na LIve a ani tam nechodim.......Hraju jen obcas kdyz mi vyjde cas takze to do hloubkly vubec neznam, ale tuto hru bych si moc chtel zahrat s kamosem ...Diky moc.

Odkaz ke komentáři

• 0
kdosi tu tuším dřív psal, že hru musíš mít dohranou aby šlo v coopu na jedné konzoli...těžko říct hru už mám dohranou tudíž neodzkouším

Aha to bude asi tim, protoze to prece nemuze byt tak slozite zapnout jednu podelanou hru na dva hrace:D Tak abych se do toho pustil:D...Sice nechapu proc je tam takove hloupe omezeni ale co nadelam ze:D

Odkaz ke komentáři

• 0
kdosi tu tuším dřív psal, že hru musíš mít dohranou aby šlo v coopu na jedné konzoli...těžko říct hru už mám dohranou tudíž neodzkouším

ja sem vcera poprve strcil do xka tu hru a slo to. Kamos si jen donesl profil na karte, na tom jeho profilu to jen zkousel, nehral to taky.

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak ja uz nevim:D....A nic jsi nenastavoval jen si to zapnul a hned to slo prepnout na No Limits jo?:)

No, napred jsme nad tim chvili laborovali a pak sem na nejakych aglickych stankach nasel to co jsem napsal a hned to jelo. Ale volbu no limits sem mel od zacatku.

Odkaz ke komentáři

• 0
řekl jsem jasně, že to tu někdo říkal, že nemám možnost to odzkoušet...minimálně vím, že hra jde hrát na jedné konzoli v coopu....nevím co děláte blbě já nikdy žádné problémy neměl

Prosim az si to vecer zapnes tak tu pak napis, ja tu ale vecer nebudu tak si to prectu az zitra diky za pomoc.- Pro upresneni meho problemu predtim nez zapnes Start Game mas tri kolonky Network Selection, CO-OP Settings a Atack Reaction. V tom poli CO-OP Settings mam napsano Rogue ( dolu na obrazovce mam vetu: "Do not allow anyone to join your game." - Takze nemuzu nikoho pripojit) Mam oba ovladace prihlasene na svym profilech tak uz fakt nevim co delam spatne. Diky za pomoc!

Odkaz ke komentáři

• 0
adamit: pokud vím tak to no limits a ty ostatní volby jsou tam pro coop přes live...nic společnýho s coop na jedný konzoli nemá

Riddick: vybrat si můžeš max veterana pokud se nepletu

ja jsem asi tak sikovne jelito, ze mi to jde pro dva a mohl jsem si vybrat i obtiznost :) . Ale jak jsem psal, bylo zapnuto poprve na me konzoli, mozna tim. Otazka, na jakou obtiznost to jelo (nehral jsem to sam jeste), hrali jsme to chvili, prece jen v 5h rano jak bylo svetlo jsme sli chrupkat :D

Odkaz ke komentáři

• 0
adamit: pokud vím tak to no limits a ty ostatní volby jsou tam pro coop přes live...nic společnýho s coop na jedný konzoli nemá

Riddick: vybrat si můžeš max veterana pokud se nepletu

:D tak ja uz fakt nevim co mam teda zmenit...vsichni pisou ze to je tim ze prehodili z Rogue na No Limit....Tak prosim muze mi to nekdo napsat co mam teda zmenit nebo zapnout??:D:D

ja jsem asi tak sikovne jelito, ze mi to jde pro dva a mohl jsem si vybrat i obtiznost :) . Ale jak jsem psal, bylo zapnuto poprve na me konzoli, mozna tim. Otazka, na jakou obtiznost to jelo (nehral jsem to sam jeste), hrali jsme to chvili, prece jen v 5h rano jak bylo svetlo jsme sli chrupkat :D

Tak ted jsem se zkusil pripojit na live a najednou mi naskocila ta moznost No Limits takze jsem dal NO Limits a prihlasil oba ovladace dal Start Game a nic porad to nejede takze nechapu proc vam to funguje a mi ne kdyz delam to same co vy:D

Tak uz jsem to rozchodil aji ja:D:D....Navod od Juraska je spravny akorat jedna dulezita vec tu nepadla....Musite byt pripojeni na live ti co nemaji moznost pripojenio k netu maji smulu....Sice je to trochu postavene na hlavu, ze musite byt pripojeni k live kdyz chcete hrat s kamosem ktery sedi vedle vas ale je to tak:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu